Moderator: Marjetica
Franci je napisal:Zanima me, če je kdo od blagajnikov društev že oddal finančno poročilo AJPES-u. Ali ste temu poročilu priložili tudi poslovno poročilo? In še kako naj bi ga poslal če finančno oddaš v elektronski obliki?
Franci je napisal: Ali ste temu poročilu priložili tudi poslovno poročilo? In še kako naj bi ga poslal če finančno oddaš v elektronski obliki?
Vrsho je napisal:Mene pa zanima, kako dolgo naj bi bilo poslovno poročilo? Ali zadošča ena A4 stran ali je potrebno napisati več stvari? Vzorec, ki ga je pripel Franci se mi zdi kratek in jedernat in me zanima, če je to dovolj.
Zaželjen je pa še kakšen drug primer poslovnega poročila.
Uporabnik001 je napisal:Glede na to, da smo že skoraj sredi leta me zanima ali je oddaja poročila potrebna že to leto za prejšnje ali to prične veljati z naslednjim letom? Iz strani predsednika sem dobil samo dopis iz strani zveze, da je potrebno napisati poročilo. O datumih in rokih pa ni niti ene besede.
Rafter je napisal:In ne pozabite istočasno na DURSU oddati izjave, vsaj tista društva, ki nimate zaposlenih in niste zavezana k plačilu DDV.
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov