Moderator: Janez Koncilija
arok je napisal:Mene zanima v kateri knjigi oz. pravilih je navedeno, da se tekmovalna enota diskvalifivira v primeru če ni prisotna na razglasitvi rezultatov. In če kdo in kdaj lahko diskvalificira ekipo (pred/po razglasitvi)?
Sem iskal vendar tega nisem našel. Prosim za pomoč.
LP
Enya je napisal:Mene pa zanima, kakšna so pravila v primeru, da imata dve ekipi na tekmovanju popolnoma enako št točk. (Vaja+štafeta+razvrščanje) Katera ekipa je višje uvrščena ali sta enako uvrščeni?
Nikjer nisem nasla ogdovora tako da hvala v naprej,
LP
linkotite je napisal:Enya je napisal:Mene pa zanima, kakšna so pravila v primeru, da imata dve ekipi na tekmovanju popolnoma enako št točk. (Vaja+štafeta+razvrščanje) Katera ekipa je višje uvrščena ali sta enako uvrščeni?
Nikjer nisem nasla ogdovora tako da hvala v naprej,
LP
Delita si mesto.
Sem pa ekrat nekje zasledil, da se tudi gleda, katera ekipa je imela hitrejšo vajo, ne trdim pa, da je to tudi pravilo.
noel je napisal:Pozdravljeni.
Mene pa zanima kdaj lahko C2 prime za spojko sesalnega voda, ko je povelje sesalni vod veži , ali ko je V1 obvezal mimo njegove spojke, ali ko je povelje v vodo. Bistvo me zanima, če je napaka da C2 skupaj z V2 dvignejo sesalni vod po povelju veži.
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 4 gostov