Stran 1 od 1

Spet požigalec na delu ?

ObjavaObjavljeno: 21. avgust 2012, 8:38
Oskar
V nekaj dneh trije požari na objektih v občini Andraž v Slovenskih goricah. Bojimo se lahklo da je ponovno na delu požigalec. Vsi požari so nastali med eno in tretjo uro zjutraj.
mar se je ljudem čisto zmešalo ?

Odg: Spot požigalec na delu ?

ObjavaObjavljeno: 21. avgust 2012, 10:26
Jacksy
Žalostno :!:

Sem enkrat poslušal predavanje enega psihologa in je rekel da pravi piroman ob tem ko se požar razplamti doživi podobne užitke kot ob orgazmu.
Ampak bodimo realni, najprej naj preverijo člane gasilskih enot v okolici požarov, saj nekateri (v večini primerov mlajši) gasici podobno zadoščenje doživijo ko se peljejo z lučkam na intervencijo.....

Odg: Spot požigalec na delu ?

ObjavaObjavljeno: 14. marec 2013, 20:53
jsinic
Evo pa so ga dobili:

http://www.24ur.com/ujeli-18-letnega-pozigalca-iz-okolice-lenarta.html

Sem bil sam prisoten na 4 požarih na območju občine Sv. Jurij v Slov. Goricah. Je blo kar pestro sploh požar gospodarskega poslopja 9. novembra lani, tu je v celoti zgorelo ostrešje hleva (9mX28 m). Ta požar je bil tudi pri članu našega društva. Potem sta sledila dva požara lovskega doma, obakrat so zgorela samo vrata, so hitro opazili požar. Zadnji požar pa je bil predvčerajšnjim, ki so ga tudi hitro opazili in je zgorel samo en tram in nakladalka sena, streho smo uspešno rešli.

Po prijetju pa je priznal še požare v Vitomarcih.

Odg: Spet požigalec na delu ?

ObjavaObjavljeno: 18. marec 2013, 18:31
mali_tona