Kaj se dogaja v Lenartu v Slov. goricah

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odg: Kaj se dogaja v Lenartu v Slov. goricah

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Zašli ste iz teme !
dovolj bo, o teh super časih izvoza že obstaja tema !
moderator
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
napadalec_2

Odgovor Napisal/-a napadalec_2 »

no ostali smo pri tem kaj se dogaja v PGD lenart...pionirjev pa imajo 2 desetini ki pa dosegata dobre rezultate na tekmovanjih ;) tak da le ni vse tako črno...:)
Kjer je sloga, tam je moč, v dobro ljudstva na pomoč!
Uporabniški avatar
stjepko
GE: Prevalje
Kraj: Prevalje

Odgovor Napisal/-a stjepko »

napadalec_2 napisal/-a:no ostali smo pri tem kaj se dogaja v PGD lenart...pionirjev pa imajo 2 desetini ki pa dosegata dobre rezultate na tekmovanjih ;) tak da le ni vse tako črno...:)
Pa nimajo pionirjev zadolženih za naloge Zaščite in reševanja :) Na koncu bodo od teh dveh desetin mogoče trije pionirji operativni gasilci...čist realno...
"Those who stand for nothing, fall for anything!"

NA POMOČ !!
napadalec_2

Odgovor Napisal/-a napadalec_2 »

fras112 napisal/-a:Ker vidima da vas vecina samo modruje, bom nekaj napisal, saj sem bil sam osebno na kraju pozara in sicer prvi gasilec z gvcjem po eni uri in neušpesnem aktiviranju gasilcev iz obcine Lenart. Sploh pa ne vem zakaj pišem, ker to tako ali tako nic ne pomaga in je popolnoma brez pomena.
1. GZ Lenart nasploh je ena najslabsih gasilskih zvez v Sloveniji. Mesto Lenart kot tako sploh nima sirene, zato je modrovanje, da bi jo vklopili iz reco mb brezpredmetno. Tudi ce bi jo meli se mogoce ne bi spomnili da bi jo vklopli.
2. kaj bo Lenatr z vozilom gvc 16 25 ce se za dzipa ni soferja.
3. za tezave v lenartu in gasilski zvezi nasploh je po moje krivo dolgo vladanje (21 let) nekdanjega predsednika in njegovih prijateljev. V njega casu je bilo vsega dovolj... castnikov, tehnike... zal pa je tudi po 21 letih postalo vse staro saj se nikoli ni skrbelo za izobrazevanje in napredek, po moje seveda za to, da ne bi kdo slucajno imel visjega cina od njega.

Sam sem ze nasemu zupanu predlagal da se prekine pogodba z nekaterimi obcinami o medsebojnem sodelovanju. Žal se do tega ni prislo. Zato pac moramo preziveti kot osrednja enota s 1800 evri pozarne takse in priblizno toliko dotacije za delovanje drustva. Vecino tega denarja pa tako ali tako porabimo v sosednjih obcinah. samo na tej razvpiti intervenciji je znasal strosek goriva nekaj centov manj kot 200 e.
V glavnem... brezveze o tem razpravljat... vsak dan razmislajm o svojem odhodu pa naj veterani, ki si mislijo da so nenadomestljivi v resnici pa o modernem gasilstvu mimajo blage veze naprej delujejo po svoji vesti
zau mi je da sem tukaj sploh kaj napisau saj mi je vzelo dragocenih 15 minut mojega casa.
lp
Prav si napisal, imaš tudi somišljenika :) "znanje" vodstva PGD Lenart se pa prenaša tudi na "znanje" poveljstva v GZ Lenart
Kjer je sloga, tam je moč, v dobro ljudstva na pomoč!
Odgovori