Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Policija

Moderator: Marko Novak

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.

Objava po » 28. december 2002, 11:22

Milek
Ne bomo zdaj o nerodnosti!Vi ste vsi eni kekci!Koliko policistov pa je med gasilci-zelo zelo malo.Mi imamo vsi vsaj šole narejene vi ste pa vsi eni kovinarji.A vi ne veste,da je splošno znano,da ste eni navadni pijančki.
Pa se še kej vidimo na obvoznici!
po
 

Objava Milek » 28. december 2002, 12:28

Brez komentarja... Sicer pa preber moj "podpis" :lol:
Uporabnikova podoba
Milek
 
Objave: 491
Registriran: 21. oktober 2002, 23:42
Lokacija: Celje

Objava Firechief » 28. december 2002, 13:33

Dragi gost:
Glede na to, da sem jaz zadevo začel in bi jo rad tudi končal, ker se zgleda v Sloveniji ne da nič spremeniti ( boljše sodelovanje ), ampak vsak gleda, kako je sam najbolj pomemben. Škoda je, da je tako. Verjetno bo šele kakšna druga generacija zadeve presekala, do takrat pa se bodo zadeve odvijale, kakor se bodo odvijale. Je pa dejstvo, da bo ekonomija vse uredila!!!
Pa še nekaj; glede pijančkov - tudi vi policaji niste imuni na alkohol, vendar roka roko umije, razen če je zadeva prevelika ( nesreča ) pol jo pa ne morete skriti ( pa še v to vas prisilijo novinarji in ne vi sami ). Tako, da smo, kar se alkohola tiče zelo na istem. Glede šole pa samo tole - zakaj ste ukinili kadetnico, če ste tako dobro izobraženi. Izgleda, da so pogruntali da pridejo bolj v poštev praktični ljudje.
Pa prosim, da enkrat zaključimo z pljuvanjem eden čez drugega, ker vidim da to nikamor ne pelje.
Namen teme je bil poboljšati medsebojno sodelovanje in ne kritiziranje eden čez drugega!
Firechief
 
Objave: 59
Registriran: 16. oktober 2002, 14:43

Objava Jani » 28. december 2002, 15:13

Bravo Firechief, tako se govori.
Imam kar nekaj kolegov policajev, pa brat je bil tudi, ampak tale jim pa res kvari ugled. Zaradi takih kot je ta (ki najbrž niti nima pooblastila, da bi pisal v imenu policije), smo si ljudje tudi ustvarili slabo mnenje o policiji.
Od policajev in ravno tako vojakov (od takrat ko je še obstajala vojaška in kadetska šola) ne moraš pričakovati kakih tehničnih znanj, saj zato niso izobraženi, mogoče samo tisto, kar jim je ostalo od otroštva. So pa usposobljeni za dela, ki jih policiji nalaga zakon in to je to.
Iz lastnih izkušenj vem, da so mnogim, ki so bili v kadetnici, temeljito "oprali mozek". Pa s tem ne mislim nič slabega, ampak najboljši vojak ali policaj si, če si popolnoma podrejen vodji, lastnih možganov pa ne uporabljaš.
In hvala bogu je (vsaj pri nas) takih policajev vedno manj, so pa žal tudi take izjeme, kot je ta naš nesrečni gost po.

lp Jani
Uporabnikova podoba
Jani
 
Objave: 650
Registriran: 19. avgust 2002, 19:09
Lokacija: Kranjska Gora

Objava po » 28. december 2002, 18:21

Zdej bodo pa oprani možgančki še malo bolj polagali pozornost na vas!Pripombe je treba dobronamerno vzeti,ter težiti k odpravljanju le teh-torej trezni za volan!Bomo še kej pihali! :twisted:
po
 

Objava Jaka » 28. december 2002, 20:30

Dajmo, bodimo malo bolj konstruktivni :twisted: Policaji imate škarje in platno v svojih rokah :evil: . Vedno lahko ustavite tudi gasilsko vozilo in preverite alkoholiziranost voznika :oops: . Če ne prej pa takrat, ko se vrača iz intervencije :shock: .
Zavedajmo pa se, da smo na istem bregu. Vsi skrbimo za varnost ljudi, čeprav mi gasilci le kot prostovljci (v večini primerov). Pa ne, da se bomo med sabo j....
Uporabnikova podoba
Jaka
 
Objave: 830
Registriran: 13. julij 2002, 23:14
Lokacija: Podhom

POLICIJA

Objava Oskar » 31. december 2002, 1:10

Veš kaj dragi policaj !

Če kdo pozna policiste v dušo potem jih jaz. V isti hiši sem bil z njimi celih 20 let!!. (v stavbi gasilske enote je bila tudi PPP)Dobro smo se razumeli in sodelovali. Da imajo v svojih vrstah takšnega bedaka kot si pa ti, pa si nikoli nisem mislil. Je že res, da bolj ko so prihajali mlajši bolj so bili vzvišeni ( ne vsi) ampak to je do neke mere razumljivo. Spoštovali smo se med seboj neglede če si bil kovinar ali Tacenski maturant.
Zato predlagam vsem forumcem, da prekinemo debato z takšnimi zgubami. Policaju pa predlagam kakšen policijski forum in naj nas pusti pri miru.
Policaj, če mi pošlješ naslov , ti za novo leto podarim veliko tubo ediksa, da boš lahko popravljal napake na ekranu pri pisanju.
Adijo.
Uporabnikova podoba
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
 
Objave: 8401
Registriran: 8. november 2002, 20:59
Lokacija: Malečnik

Objava po » 31. december 2002, 9:48

Oskar-napiše se EDIGS ne pa ediks,zato bodi raje tiho o napakah!
po
 

Objava mihael » 6. januar 2003, 12:47

Kar se tiče alkohola, pa raje opravite svoje delo in ne postopajte okrog vogalov, temveč raje ukrepajte, kot se spodobi. Upam, da je dovolj žalitev z obeh strani, zato raje naredimo kaj koristnega - ne, da se bomo med sabo zajebavali.
Z gasilskim pozdravom: NA POMOČ!
Uporabnikova podoba
mihael
 
Objave: 304
Registriran: 30. november 2002, 13:07
Lokacija: Bled

za ta "pametnega" policaja

Objava silvano » 6. januar 2003, 15:38

No pravilno SLOVENSKO tud EDIGS ni, tko če bi se ti rad enga pametnjakoviča šel, ker je to tujka, ki je poslovenjena in se lahko uporablja tako, kot je napisal Oskar. Če pa bi šel gledat SSKJ- (sej vrjetn tko ne veš kaj je to), bi dobil izraz BELILO. Pa sej verjetno tako ne boš takoj razumel, kot si že pri prvi izjavi zgrešil celotno temo ter poanto, tega foruma ter še posebaj te strani.

Glede samih policajev pa ste policaji za to da pomagate ljudem, kar pomeni, da ste jim podrejeni in ne zato, da jih zaj... in "mislite",da ste jim nadrejeni. Verjetno pozabljate, da ste vsi povrsti eni navadni delavci z srednjo strokovno šolo in enakovredni vsem ostalim ljudem.
Samo vi mislite da ste Boga za j... prijeli. :!:

Se opravičujem če sem bil preoster samo res mi je zavrel :evil:

Lep pozdrav
Uporabnikova podoba
silvano
 
Objave: 235
Registriran: 15. oktober 2002, 18:28
GE: PGD Boh. Bistrica

Nazaj

Nazaj na Tehnično reševanje

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost