Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

MNOŽIČNE NESREČE

Moderator: Marko Novak

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.

MNOŽIČNE NESREČE

Objava darko » 1. december 2013, 18:47

Na Hrvaškem se je 30. novembra zgodila huda prometna nesreča. Trčilo je okoli 20 vozil, med katerimi je bil tudi avtobus. Voznik naj bi zaradi poledice izgubil nadzor nad vozilom. V nesreči so umrle najmanj tri osebe. Med smrtnimi žrtvami je tudi 29-letni policist, ki se je v času nesreče ravno odpravljal v službo. Želel je pomagati ponesrečencem, nato pa je v vozila trčil še en avtomobil in zaradi naleta je policist podlegel poškodbam.

V bolnišnico so zaradi poškodb prepeljali najmanj 18 ljudi, skoraj vsi pa imajo hude telesne poškodbe. Med poškodovanci je 5 mladoletnikov, tudi 15-mesečni otrok, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Priče pravijo, da vozniki niso mogli pravočasno ustaviti svojih vozil. Na avtocesti ni bilo oznak za poledico. Upravitelj avtoceste pa naj bi tudi po nesreči ukrepal bistveno prepozno!

Izgleda da je začetek zime že zahteval žrtve v prometu zaradi malomarnosti. Območje na zgornjem delu tunela je zelo izpostavljeno mrazu, burji in drugim vremenskim nevšečnostim. To smo imeli priliko tudi videti.

Darko
darko
 
Objave: 2932
Registriran: 18. november 2003, 14:06

Nazaj na Tehnično reševanje

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 4 gostov