Jaz sem bil na usposabljanju za portalne gasilce.
Kot so nam povedali naj bi enote dobile nekaj novih IDA in termokamere.
Moderator: Marko Novak
janez je napisal:In potem nam gapi sporoči: »O tej temi bi se dalo napisat cele romane, po mojem osebnem prepričanju pa zopet država ni naredila domače naloge, ki si jo je, mimogrede, predpisala sama.« Zanima me koliko gapi ve o obsegu in vsebini domače naloge?
mundat je napisal:Madona, da imate eni probleme z GEŠP-i! Kaj je to slovenski narodni šport? Faušija?
Glejte - VEDNO bom zagovarjal GEŠP ( prostovoljne ) enote...in tukaj na forumu in v vsakdanjem življenju kot predstavnik teh enot.
Pa ste kdaj opazili mogoče, da na tem forumu še malo keri član iz kake GEŠP enote sploh kaj piše? Jaz se več ne čudim zakaj ne...
Janez - tvoja izjava: "Bojim se, da se bo ponovila zgodba GEŠP. Zgodba »koncesionarjev«. Zgodba posvečenih in pooblaščenih nadgasilcev". A se ti zdi primerna? Nadgasilci? A taki občutek imaš, da uporabljaš te besede? In to od nekoga, ki poučuje mlade generacije gasilcov...nebom rajši naprej komentiral!
Če so GEŠP enote tiste, ki jim država dodeli še neke dodatne naloge, in ne nekemu lokalnemu društvu se dajte raje prvo vprašajte zakaj je do tega prišlo...ne pa samo "že spet so to onim GEŠP-ovcom dali"...in še marsikake drugačne izjave...moti me, da se gledamo vedno samo ena plat zgodbe...druga pa vas ne zanima...zakaj? Zato ker pol ona prejšnja plat ni več tako zanimiva!
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov