Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Prometna nesreča dveh tovornjakov.

Moderator: Marko Novak

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.

Odg: Prometna nesreča dveh tovornjakov.

Objava gasilecneg » 16. junij 2008, 4:55

Problem te nesreče je v tem, da zaustavljen kamion na tem odseku enostavno ne bi smel stati.. Parkiran je bil že od prejšnjega večera, tudi za silo označen glede na slovenski"darsov normativ".Kdor je iz foha ali delal prometno, točno ve kakšne so predpisane zapore oziroma preusmeritve za AC. Leta nazaj, ko na omenjenem koncu še ni bilo AC, smo posredovali na stari magistralki in je prišlo do podobnih situacij, prometne, ogen al pa okvara ni bilo trte mrte, vozila z cestišča dol, in to po najkrajšem času.,Običajno je enota klicala Kopitarja , in se ni spraševalo kdo bo plačal, danes pa še prometna ne upa poklicat in se najprej dogovarjajo z lastnikom , pa z zavarovalnico in podoben šit. Haaaloooo! Če kdo ne verjame lahko vpraša kakšnega znanca iz policijskih vrst, če ga ima. Zakaj že plačujemo cestnino?

PS. Kdo je že krivec za nastalo nesrečo???
gasilecneg
 

Odg: Prometna nesreča dveh tovornjakov.

Objava saxtenor3 » 4. julij 2008, 22:01

S.A.M. je napisal:Drugače pa kar se tiče varnosti in okvarjenega vozila na odstavnem pasu,bi lahko bilo veliko bolje kot se pa v naši preljubi državici dogaja.
V Nemčiji, če se ti pokvari vozilo in stojiš na odstavnem pasu, pride policija in stoji za teboj toliko časa, da odpraviš okvaro na vozilu,pridejo tudi vzdrževalci cest ki postavijo opozorilne table,da je ovira na odstavnem pasu.
Če pa je ne moreš sam odpraviti pa oni pokličejo vlečno službo in ne sprašujejo ali se voznik (šef) strinja s tem ali ne.


Na izvozu iz zadnjega tunela na Trojanah v smeru LJ že 2 dni stoji pokvarjen tovornjak na odstavnem pasu!!! Od oznak je vse kar je opozorilo na info tabli pred tunelom in par oznak okoli tovornjaka!!!
Dokler ga noben nebo nebasal bo že vredu tako......

Pa še to! Danes so skoraj celi dan opozorjali na pokvarjeno tovorno vozilo na primorski AC na počasnem pasu!!! A ga pri P.... M...... ne morejo odstranit vsaj na odstavni pas?????
Ni lepšega občutka kot da nekomu rešiš življenje......
Uporabnikova podoba
saxtenor3
 
Objave: 567
Registriran: 13. september 2005, 15:28

Odg: Prometna nesreča dveh tovornjakov.

Objava strojnix » 5. julij 2008, 10:29

Tam kjer je pas za počasna vozil ponavadi ni odstavnega...
strojnix
 
Objave: 2
Registriran: 27. marec 2007, 23:06

Nazaj

Nazaj na Tehnično reševanje

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron