FIRE COMBAT JUNIOR, Preserje 2013

Moderator: FIRE COMBAT

Odgovori
Uporabniški avatar
Aleks97

FIRE COMBAT JUNIOR, Preserje 2013

Odgovor Napisal/-a Aleks97 »

Po dovoljenju moderatorja odpiram novo temo.
V našem društvu PGD Preserje se je porodila ideja o izvedbi novega tekmovanja za mladino. Sprva smo prelistali knjižico z pravili, na kar je prišla pobuda, da bi naredili tekmovanje Fire Combat v pomanjšani izvedbi za mladince. In res tukaj je tekmovanje FIRE COMBAT JUNIOR, Preserje 2013. Za enkrat bo to tekmovanje potekalo na nivoju GZ Brezovica v kolikor se ugotovi, da to v praksi dobro deluje pa bo šlo nekoč na nivo GZS. Sprva je bilo tekmovanje le pomanjšana različica, vendar nekaterim v naši GZ ni bil všeč stolp zaradi varnosti, kot boste sami ugotovili smo se kar dobro znašli. Tekmovanje je sestavljeno iz osmih vaj. Več pa boste izvedeli, ko boste prebrali razpis in pravila. Ker tako tekmovanje še ni bilo izvedeno Vas prosim, da malo pokomentirate, kaj bi lahko spremenili na bolje.
Z gasilskim pozdravom
NA POMOČ!
Aleks Š.
Zadnjič spremenil Aleks97, dne 8. Junij 2014, 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aleks97

Odg: FIRE COMBAT JUNIOR, Preserje 2013

106 ogledov pa nobenega komentarja? je tako popolno ? :lol:
haribo

Odgovor Napisal/-a haribo »

Vse lepo in prav. Pohvalno, da se tovrstno tekmovanja in podobna tekmovanja razvijajo po Sloveniji. Metanje praznih cevi je počasi preživeto.
Kolikor mi je znano so fantje, ki se že kar nekaj let borijo za razvoj tekmovanja FIRE COMBAT, ustanovili zvezo organizatorjev tovrstnih tekmovanj in to z namenom, da se tovrstna tekmovanja odvijajo organizirano, da na tem področju ni kaosa, kar se mi zdi zelo pohvalno. Je pač tovrstno tekmovanje v "modi" in vsi bi radi pristavili lonček, potem pa vidijo da to ni to. Da je organizacija prezahtevna za modno muho. Mogoče bi se povezali z njimi. Mogoče bi pa sodelovali tudi na mladinskem področju? Imajo že kar nekaj izkušenj in v kolikor mi je poznano so se tudi že pogovarjali z GZS o tem tekmovanju. Kakšne zaključke so sprejeli pa mi ni znano.

P.S. Že tako in tako imate osnovo za to tekmovanje prekopirano iz njihovih tekmovanj(glava dokumenta in ostalo).

Lep dan.
Uporabniški avatar
Aleks97

haribo napisal/-a:Vse lepo in prav. Pohvalno, da se tovrstno tekmovanja in podobna tekmovanja razvijajo po Sloveniji. Metanje praznih cevi je počasi preživeto.
Kolikor mi je znano so fantje, ki se že kar nekaj let borijo za razvoj tekmovanja FIRE COMBAT, ustanovili zvezo organizatorjev tovrstnih tekmovanj in to z namenom, da se tovrstna tekmovanja odvijajo organizirano, da na tem področju ni kaosa, kar se mi zdi zelo pohvalno. Je pač tovrstno tekmovanje v "modi" in vsi bi radi pristavili lonček, potem pa vidijo da to ni to. Da je organizacija prezahtevna za modno muho. Mogoče bi se povezali z njimi. Mogoče bi pa sodelovali tudi na mladinskem področju? Imajo že kar nekaj izkušenj in v kolikor mi je poznano so se tudi že pogovarjali z GZS o tem tekmovanju. Kakšne zaključke so sprejeli pa mi ni znano.

P.S. Že tako in tako imate osnovo za to tekmovanje prekopirano iz njihovih tekmovanj(glava dokumenta in ostalo).

Lep dan.
S tem se popolnoma strinjam. Da se povežemo z Fire Combat Slovenija, zakaj pa ne. Letos nameravamo le preizkusiti kako to deluje v praksi (testiramo na nek način) če bomo videli, da to v praksi deluje dobro se pa bomo pogovarjali za naprej. Če bo odziv dober nameravamo za naslednje leto prirediti še za pripravnike. Vse je odvisno od odziva in delovanja v praksi. :wink:
andrejjer
GE: PGD Idrija

Odgovor Napisal/-a andrejjer »

V idriji bo 22.6 bo podobno ("na isto temo") mladinsko tekmovanje potekalo že tretje leto zapored...
Več na www.pgd-idrija.si
Uporabniški avatar
Aleks97

Časovnica za Fire Combat Junior
Priponke
Štartna_lista_FCJ_Preserje_2013 .pdf
(235.85 KiB) Prenešeno 224 krat
Uporabniški avatar
Aleks97

Aleks97 napisal/-a:Časovnica za Fire Combat Junior
Tekmovanje je prestavljeno: Začelo se bo že ob 8. uri. Vse ekipe nastopijo le eno uro prej, kot je v časovnici.
cvirk

Odgovor Napisal/-a cvirk »

Pozdravljeni!

Zanima me ali je še ta zadeva v Sloveniji vedno aktualna? Mi lahko mogoče kdo pomaga, če ima informacijo katera društva, bi lahko organizirala to v letošnjem letu.

Lp
zibko
Kraj: Dvor pri Polhovem Gradcu
Kontakt:

Re: FIRE COMBAT JUNIOR, Preserje 2013

Odgovor Napisal/-a zibko »

cvirk

Pa lahko tekmujejo tudi od drugih zvez recimo iz štajerske?
zibko
Kontakt:

Do sedaj so imeli za tri zveze organizirano. Najbrž pa se ne bodo branili dodatnih ekip.

Najbolje, da se obrnete direktno na organizatorja: fcj.preserje@gmail.com
cvirk

Najlepša hvala za pomoč.
zibko
Kontakt:

Malenkost.
Odgovori