FIRE COMBAT - 2012
Moderator: FIRE COMBAT
FIRE COMBAT - 2012
Pozdravljeni!
V Decembru 2011 je potekal sestanek vseh organizatorjev FIRE COMBAT v letu 2012.Prisotna sta bila tudi predstavnika tekmovalcev.Nekaj stvari je bilo dorečenih.Vendar še ne povsem v celoti.Ponovni sestanek in verjetno zadnji pred začetkom sezone pa bo 10.03.2012.Na tem sestanku bodo poleg predstavnikov organizatorjev in predstavnika tekmovalcev,prisotni tudi sodniki.Zato kaj več o tem še ne bi pisal,ker dogovori še niso povsem zaključeni.Edino kar je pa 100% dogovorjeno pa so termini tekmovanj,ki jih tudi objavljamo in sicer iz razloga,da bodo tudi ostali organizatorji FC,ki se neštejejo za državno prvenstvo,lahko planirali svoje termine.
Seznam organizatorjev državnega prvenstva FIRE COMBAT 2012
1 PGD Tolmin 21.04.2012
2 PGD Britof 26.05.2012
3 PGD Šenčur 09.06.2012
4 PGD Moravče 23.06.2012
5 PGD Sp.Polskava 05.08.2012
6 PGDŽiri 25.08.2012
7 PGD Zagorje- mesto 01.09.2012
8 PGD Litija 06.10.2012
9 GZ Kočevje 20.10.2012 (finale državnega prvenstva)
V Decembru 2011 je potekal sestanek vseh organizatorjev FIRE COMBAT v letu 2012.Prisotna sta bila tudi predstavnika tekmovalcev.Nekaj stvari je bilo dorečenih.Vendar še ne povsem v celoti.Ponovni sestanek in verjetno zadnji pred začetkom sezone pa bo 10.03.2012.Na tem sestanku bodo poleg predstavnikov organizatorjev in predstavnika tekmovalcev,prisotni tudi sodniki.Zato kaj več o tem še ne bi pisal,ker dogovori še niso povsem zaključeni.Edino kar je pa 100% dogovorjeno pa so termini tekmovanj,ki jih tudi objavljamo in sicer iz razloga,da bodo tudi ostali organizatorji FC,ki se neštejejo za državno prvenstvo,lahko planirali svoje termine.
Seznam organizatorjev državnega prvenstva FIRE COMBAT 2012
1 PGD Tolmin 21.04.2012
2 PGD Britof 26.05.2012
3 PGD Šenčur 09.06.2012
4 PGD Moravče 23.06.2012
5 PGD Sp.Polskava 05.08.2012
6 PGDŽiri 25.08.2012
7 PGD Zagorje- mesto 01.09.2012
8 PGD Litija 06.10.2012
9 GZ Kočevje 20.10.2012 (finale državnega prvenstva)
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: FIRE COMBAT - 2012
Odprta je še ena tema za Fire combat. Na hitro sem šel pogledat dve strani, podobnih tem je odprtih najmanj 6. Sedaj se bo potrebno dogovoriti:
- ali se tema s tem naslovom odpre vsako leto in v njej sodelujejo z objavami vsi organizatorji tovrstnih tekmovanj in seveda vsi zainteresirani
- ali temo odpre organizator tekmovanja in je tema odprta vseskozi (ne vsako leto na novo)
Prosim za predloge, da bo rubrika bolj pregledna in pod enakim naslovom, sicer bom prisiljen k redčenju objav, kar bo povzročilo slabo voljo (ne pri meni).
Objava, ki jo je v novi temi zapisal gost, pa je sicer že znana:
http://gasilci.org/forum/viewtopic.php? ... 9&start=75
Ker je v tej temi največ objav, se lahko samo tu popravi naslov oziroma briše letnika 2011, pa se vse objavlja v tej temi.
Moderator
- ali se tema s tem naslovom odpre vsako leto in v njej sodelujejo z objavami vsi organizatorji tovrstnih tekmovanj in seveda vsi zainteresirani
- ali temo odpre organizator tekmovanja in je tema odprta vseskozi (ne vsako leto na novo)
Prosim za predloge, da bo rubrika bolj pregledna in pod enakim naslovom, sicer bom prisiljen k redčenju objav, kar bo povzročilo slabo voljo (ne pri meni).
Objava, ki jo je v novi temi zapisal gost, pa je sicer že znana:
http://gasilci.org/forum/viewtopic.php? ... 9&start=75
Ker je v tej temi največ objav, se lahko samo tu popravi naslov oziroma briše letnika 2011, pa se vse objavlja v tej temi.
Moderator
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Oskar
- Naj forumovec 2004
- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Predlagam slovensko ime !
Mislim da nekaj že je. Ognjeni boj itd...
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Bi veljalo kaj narediti tudi v tej smeri - torej organizatorji, ste na potezi!Oskar napisal/-a:Predlagam slovensko ime !
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Se strinjam s sašotomSašoK napisal/-a:Fire Combat - Gasilska disciplina?
Vijolčno sveti se nebo !
- scorpz
- GE: Slovenske Konjice
- Kraj: Slovenske Konjice
- Kontakt:
@Moderator: Lahko pa jim enostavno podforum odprete?
Ne igraj se z ognjem,
če nočeš, da se on igra s teboj.
če nočeš, da se on igra s teboj.
Re: FIRE COMBAT - 2012
A mi lahko kdo razloži kako se prijavi skupino v državno tekmovanje??? Jaz in moji kolegi gasilci nemoremo dostopati do strani www.firecombat.si ker naj bi bila okužena z virusom in je blokirana... Lahko kdo pomaga?
lp
lp
Gasilci smo zakom!!!
Odg: Re: FIRE COMBAT - 2012
obrnite se na gasilci.britof@gmail.com pa vam bodo pomagali z informacijami o stvareh ki vas zanimajo LP*Jamol* napisal/-a:A mi lahko kdo razloži kako se prijavi skupino v državno tekmovanje??? Jaz in moji kolegi gasilci nemoremo dostopati do strani http://www.firecombat.si ker naj bi bila okužena z virusom in je blokirana... Lahko kdo pomaga?
lp
Odg: Re: FIRE COMBAT - 2012
Se bomFC 2012 napisal/-a:obrnite se na gasilci.britof@gmail.com pa vam bodo pomagali z informacijami o stvareh ki vas zanimajo LP*Jamol* napisal/-a:A mi lahko kdo razloži kako se prijavi skupino v državno tekmovanje??? Jaz in moji kolegi gasilci nemoremo dostopati do strani http://www.firecombat.si ker naj bi bila okužena z virusom in je blokirana... Lahko kdo pomaga?
lp
Hvala
Gasilci smo zakom!!!
Predlagam, da pri temi Gasilska disciplina-Fire combat pobrišete letnico 2011, pa naj se tam objavlja vse v zvezi z tekmovanjem.
Razpis za Tolmin je že ?
Re: FIRE COMBAT - 2012
Priporočilo organizatorjem: Pri objavi razpisov in drugih pomembnih informacij o tekmovanjih, upoštevajte, da nismo vsi prisotni na facebooku. Vse informacije objavljajte na več koncih.
Pozdravljeni,
pred časom je bilo v reviji 112 objavljeno, da naj bi ženski pari lahko tekmovali brez specialnosti ida in brez obrazne maske. Ker to med uradnim razpisom ni moč nikjer zaslediti, me zanima ali to še drži?
Hvala za odgovor.
pred časom je bilo v reviji 112 objavljeno, da naj bi ženski pari lahko tekmovali brez specialnosti ida in brez obrazne maske. Ker to med uradnim razpisom ni moč nikjer zaslediti, me zanima ali to še drži?
Hvala za odgovor.
To je veljalo za "parkl dirko" kak pa je za ostale pa nevem
Vijolčno sveti se nebo !