GASILSKI BOJ - LESKOVEC
Moderator: FIRE COMBAT
-
- GE: LESKOVEC
- Kraj: LESKOVEC
GASILSKI BOJ - LESKOVEC
V PGD LESKOVEC smo se odločili organizirat PRVI GASILSKI IZZIV- LESKOVEC 2010.
PRVI GASILSKI IZZIV- LESKOVEC 2010 bo v soboto 16. oktobra 2010 od 8.00 ure dalje na športnem igrišču v Leskovcu ( Leskovec pri Ptuju).
Tekmovanje bo podobno kot FIRE COMBAT oz. GASILSKI IZZIV.
Razpis in prijavnice so v pripravi.
Ker je to prvo takšno tekmovanje na Štajerskem, pričakujemo ekipe tudi od blizu, od daleč pa stare izkušene ekipe tudi že potrjujejo udeležbo.
PRVI GASILSKI IZZIV- LESKOVEC 2010 bo v soboto 16. oktobra 2010 od 8.00 ure dalje na športnem igrišču v Leskovcu ( Leskovec pri Ptuju).
Tekmovanje bo podobno kot FIRE COMBAT oz. GASILSKI IZZIV.
Razpis in prijavnice so v pripravi.
Ker je to prvo takšno tekmovanje na Štajerskem, pričakujemo ekipe tudi od blizu, od daleč pa stare izkušene ekipe tudi že potrjujejo udeležbo.
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
Re: GASILSKI BOJ - LESKOVEC
Vidim, da bo jesen, kar se glede gasilskih tekmovanj tiče, zelo pestra. Odlično! Upam, da pridemo.
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Odg: GASILSKI BOJ - LESKOVEC
Letošnja jesen bo čisto divja, res. Tale tekma je en teden po finalu DP v Zagorju.med_o napisal/-a:Vidim, da bo jesen, kar se glede gasilskih tekmovanj tiče, zelo pestra. Odlično! Upam, da pridemo.
Jasno, če bo le možno, gremo.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
-
Na željo organizatorja GASILSKEGA IZZIVA iz Idrije smo tekmovanje preimenovali v 1. GASILSKI BOJ - LESKOVEC 2010!
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
Meni je vseeno kako se imenuje... Res pa je, da so v Idriji prvi poimenovali svoje tekmovanje in prav je tako, da njim to ime ostane.GASILEC PERO napisal/-a:Na željo organizatorja GASILSKEGA IZZIVA iz Idrije smo tekmovanje preimenovali v 1. GASILSKI BOJ - LESKOVEC 2010!
Je že kaj znano kakšne bodo naloge tekmovalcev oz. kako bo izgledala proga?
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
-
Konec tega tedna bo vse znano, kakšne bodo vaje, poligon...
Bo pa mešanica gasilskega izziva, fire combata, morda z spremembami... dodali pa bomo kakšno našo vajo, da ne bo vse enako...
Bo pa mešanica gasilskega izziva, fire combata, morda z spremembami... dodali pa bomo kakšno našo vajo, da ne bo vse enako...
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Aha, sem mislil da bo to FC ... no, še bolje!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Re: GASILSKI BOJ - LESKOVEC
Kaj tukaj v Leskovcu rabiš izpit za IDA ? Ker v Radovljici na FC ga baje nisi rabo. ?
V Radovljici je bil FCC, kar je ameriška različica, in v ameriki ne delaš izpita za dihalca, ampak imaš to narejeno ko postaneš gasilec. Če se motim naj me nekdo popravi.
Zdravo!
Mene pa zanima kakšen bo poligon in kdaj oz. do kdaj se bo možno prijaviti ter ali bo omejeno število ekip????
LP, Robi
Mene pa zanima kakšen bo poligon in kdaj oz. do kdaj se bo možno prijaviti ter ali bo omejeno število ekip????
LP, Robi
-
Za tekmovanje ne bo potreben tečaj za IDA.
Število ekip bo omejeno.
Se pa opravičujem, da malo zamujamo z objavo razpisa in prijavnic, naslednji teden zagotovo bo, torej še vedno mesec dni pred tekmovanjem.
Me kar preseneča, da je na Štajerskem naenkrat zanimanje za to zvrst tekmovanja.
Število ekip bo omejeno.
Se pa opravičujem, da malo zamujamo z objavo razpisa in prijavnic, naslednji teden zagotovo bo, torej še vedno mesec dni pred tekmovanjem.
Me kar preseneča, da je na Štajerskem naenkrat zanimanje za to zvrst tekmovanja.
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
-
Evo, pa so prijavnice in razpis.
- Priponke
-
- PRIJAVNICA 1. GASILSKI BOJ - LESKOVEC 2010.doc
- (75.5 KiB) Prenešeno 264 krat
-
- 1. GASILSKI BOJ - LESKOVEC 2010.doc
- (166.5 KiB) Prenešeno 437 krat
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
LEP POZDRAV!
PERO J., 041/ 511 - 364
Vse lepo in prav.Zmotil me je stavek ,kjer piše ,da pred tekmovanjem vsaka ekipa podpiše ,da sodeluje na lastno odgovornost.
V sloveniji imamo primere ,ko ta podpis skoraj da ne velja.Odgovornost nosi organizator.Spet so se našli heroji ko mislijo, da vse vedo.
In zaradi takšnega zmotnega mišljenja so tudi tožbe.Določeni operativci še zavarovanja nimajo urejenega. Kaj če se kaj zgodi.
Sem pa mišljenja, ker se na terenu veliko govori, da bo treba fante in vodstvo s strani odgovornih ki so nad njimi malo zabremzati ali celo odstaniti s položajev
sem mnenja ,da to kar so počeli (kurili hišo)Se šli hot fire treninga -brezpametna dejanja.Kaj bi bilo če bi se kaj zgodilo: sedaj pa še to da pa se ne omenja kaj in na kakšen način je bilo.Peter velik odgovornost si nosiš na ramenih.Zato ne boš nič večji gasilec.
V sloveniji imamo primere ,ko ta podpis skoraj da ne velja.Odgovornost nosi organizator.Spet so se našli heroji ko mislijo, da vse vedo.
In zaradi takšnega zmotnega mišljenja so tudi tožbe.Določeni operativci še zavarovanja nimajo urejenega. Kaj če se kaj zgodi.
Sem pa mišljenja, ker se na terenu veliko govori, da bo treba fante in vodstvo s strani odgovornih ki so nad njimi malo zabremzati ali celo odstaniti s položajev
sem mnenja ,da to kar so počeli (kurili hišo)Se šli hot fire treninga -brezpametna dejanja.Kaj bi bilo če bi se kaj zgodilo: sedaj pa še to da pa se ne omenja kaj in na kakšen način je bilo.Peter velik odgovornost si nosiš na ramenih.Zato ne boš nič večji gasilec.
Če bi spremljal vsa tekmovanja FC, FFCC, Gasilski izziv,.... itd. bi videl, da je to ustaljena praksa. Ne vidim kaj je problem? A na trodelcu pa se ne more zgodit zvin, zlom,..., tekmujejo pa tudi ustrezno usposobljeni in zdravi ljudje??? Itak! Tekmovalca tekmujeta na lastno odgovornost, s podpisom pa zagotavljata, da sta psiho-fizično sposobna, imata opravljen tečaj za nosilca IDA, sta zavarovana,...itd. kot piše v prijavnem listu. Po mojem mnenju fovšija ... ko nekdo dela dobro in izpostavlja operativo pred kulturnim udejstvovanjem se vedno najde nekdo, katerega to zaboli. Pa brez zamere posebnež! Prijavi se,da vemo s kom razpravljamo....
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939
Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939