FC

Moderator: FIRE COMBAT

Zaklenjeno
darko

FC

Odgovor Napisal/-a darko »

V SLO se jezačelo z resnimi in profesionalnii tekmovanji v FC.
Prvo letošnje je bilo v Kranju. Prej je odpadlo zaradi vemena tisto v Cerknici.
O teh tekmovanih sem opozoril odgovorne na GZS in predlagal da se pravila objavijo v novo nastajajoči knjižici tekmovalnih disciplin. Kakšno je vaše mne nj e o FC?
Darko
Uporabniški avatar
Zbiljc
GE: Medvode
Kraj: Bojna linija

Re: FC

Odgovor Napisal/-a Zbiljc »

Moje mnenje je, da je FC dobro tekmovanje, ker je potrebna moč, potrebno je znanje, potrebno je biti zdrav, biti moraš operativni gasilec, ne le član gasilskega društva,... Skratka poudarek je na operativnem delu gasilstva.
Mogoče edina napaka ali pa tudi ne, je pogoj opravljen tečaj IDA. Ker tega nimam, se tekmovanja ne morem udeležiti.
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Gost

Odg: FC

Odgovor Napisal/-a Gost »

Ja res je.To je tekmovanje za pravega gasilca in ne trodelc,pri katerem ti gledajo pod prste ali si se premaknil za milimeter ali dva.
Da bi pravila objavili v novi knjižici se mi zdi utopija.Možje na GZS ne odstopajo od svojih trodelcev pa če je ne vem kaj.Sicer se mi pa dozdeva da vodilni možje na GZS niti nimajo pojma kaj je FC.Nekoliko bolj realno se mi zdi da tisti,ki FC organiziramo,da se malo bolj povežemo in sami nekako kreiramo pravila oz.da si pravila določimo sami za vsa tekmovanja za državno prvenstvo.Res pa je,da naj bi bilo nekako omejeno število organizatorjev,da nam ne bi uhajalo iz rok.Recimo,nesprejemljivo je da naj bi bilo na leto 10-12 tekem za državno prvenstvo.Zdi se mi da bi bilo dovolj nekje 5-6 tekem.Organizatorji pa naj bi bila samo taka društva,ki so ve tej zadevi resni in ne da se vsako leto spreminjajo organizatorji.Društvo,ki bi enkrat organiziralo drugič pa spet ne se mi ne zdi resno društvo za organizatorja tako zahtevnega tekmovanja.Kaj mislite ostali.Predvsem tisti ki ste že v tem(tekmovalci ali organizatorji).
FireCombat bojevnik

Odgovor Napisal/-a FireCombat bojevnik »

Zdravo

A ima kdo informacije, kje je možna prijava za Fire Combat ki bo v Stari Loki 3. julija.

Vnaprej hvala za informacije.

LP
Uporabniški avatar
ENZA
Kraj: Škofja Loka (Stara Loka)
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ENZA »

Uporabniški avatar
ENZA
Kontakt:

Okvirna časovnica za FC Škofja loka 2010

http://www.gasilci-staraloka.com/FC2010/Casovnica.pdf

LP Anže
Uporabniški avatar
ENZA
Kontakt:

Tekmovanje je za nami.

Še enkrat čestitke vsem nastopajočim.
Rezultati : http://www.gasilci-staraloka.com/FC2010/Rezultati.pdf

P.s. Hvala gasilcem iz PGD Britof, ki so nam velikodušno posodili rekvizite za izvedbo tekmovanja.

LP Anže
Uporabniški avatar
Gasilčk
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gasilčk »

Objavljam trenutne rezultate v Pokalnem tekmovanju Slovenije.

LP,
G
Priponke
FC_Skupna.pdf
(177.88 KiB) Prenešeno 242 krat
Firecombat bojevnik

Odgovor Napisal/-a Firecombat bojevnik »

Pozdravljeni!

Ali je kje objavljena startna lista oziroma razpored ekip za "Ledeni ogenj", ki bo v soboto 09. 10. 2010 v Zagorju ob Savi?

Že vnaprej hvala za odgovore!

LP
Uporabniški avatar
med_o

Re: FC

Odgovor Napisal/-a med_o »

Časovnica je na spletni strani PGD Zagorje - Mesto
Zaklenjeno