fire combat
Moderator: FIRE COMBAT
fire combat
živijo
mene zanima to če lahko sodelujejo tudi prostovolci na tekmovanju fire combata?
mene zanima to če lahko sodelujejo tudi prostovolci na tekmovanju fire combata?
Odg: fire combat
FIRE COMBAT - gasilska disciplina prenešena iz ZDA in prirejena razmeram Slovenskih POKLICNIH gasilcev, eno izmed tekmovanj si lahko ogledaš na spodnji povezavi.
Lp
http://www.geng.si/zmaga-nasih-gasilcev ... t-v-rijeki
Lp
http://www.geng.si/zmaga-nasih-gasilcev ... t-v-rijeki
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
bi mi upal gdo pojasnit zakaj je prirejena samo za poklicne?
Letos je v Kranju, točneje v organizaciji PGD Britof, potekalo to tekmovanje tudi za prostovoljne gasilce. Toliko, da ne boste v zmoti
Sicer pa bo verjetno Sedlar kaj več povedal.
lp
AleŠ
lp
AleŠ
Moje ime Aleš RAKOVNIK
- Sedlar - PGD Britof
- Kraj: Kranj - Britof
- Kontakt:
Tako je, letos smo gasilci PGD Britof organizirali "fire combat" tudi za prostovoljne gasilce. Tekmovanje je potekalo v nedeljo, 8.6.2008 pred TC QLANDIA, prijavilo pa se je 13 ekip. Objavljeno pa je bilo pod dogodki... http://www.gasilci.org/modules/piCal/in ... 0000004340 Slike na tej povezavi... http://www.gasilci.org/galerija/v/tekmo ... 213027262/SUXic napisal/-a:Letos je v Kranju, točneje v organizaciji PGD Britof, potekalo to tekmovanje tudi za prostovoljne gasilce. Toliko, da ne boste v zmoti
lp
AleŠ
Lp Klemen
Ali namaravate v letu 09 tudi organizirati?
- Sedlar - PGD Britof
- Kraj: Kranj - Britof
- Kontakt:
Seveda, bo objaljeno v prihajajočih dogodkihN.Satler napisal/-a:Ali namaravate v letu 09 tudi organizirati?
Tekmovanje je super, letos sem tudi sam sprobal....mogoče še malo večja udeležba enot iz širše Slovenije pa ste na konjuSedlar - PGD Britof napisal/-a:Seveda, bo objaljeno v prihajajočih dogodkihN.Satler napisal/-a:Ali namaravate v letu 09 tudi organizirati?
Bravo PGD Britof
A je jutri v soboto tudi v slabem vremenu?
Še nastop mene in kolega na letošnjem FC v Kranju:
Sedaj me pa zanima ali gre kdo 26. septembra na 2. Memorijal "Riječke vatre", gasilsko tekmovanje v disciplini FIRE COMBAT, Rijeka (HR)? Mi namreč gremo z dvema ekipama, prav tako vem, da gredo tudi fantje iz Zagorja....za ostale pa ne vem. Menili smo se, da bi se nekje dobili še z ostalimi tekmovalci in nato skupaj šli na tekmovanje ( v "konvoju"). Kaj pravite?
Sedaj me pa zanima ali gre kdo 26. septembra na 2. Memorijal "Riječke vatre", gasilsko tekmovanje v disciplini FIRE COMBAT, Rijeka (HR)? Mi namreč gremo z dvema ekipama, prav tako vem, da gredo tudi fantje iz Zagorja....za ostale pa ne vem. Menili smo se, da bi se nekje dobili še z ostalimi tekmovalci in nato skupaj šli na tekmovanje ( v "konvoju"). Kaj pravite?
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Lep pozdrav
Purkart Klemen 040/888-939
Lep pozdrav
-
- Kraj: LJUBLJANA
- Kontakt:
Pozdravljeni! Iz Radovljice gremo tudi z dvema ekupama Če se bote zmenili se pa slišimo oz. vidimo...
LP
LP
Se pravi, da nas je že kar nekaj Zagorje ob Savi, Radovljica in mi (Ivanje selo, Rakek). Se pravi, da bi kr bla varjanta, da se dobimo na AC na počivališču Ravbarkomanda - tik pred Postojno - in od tam nadaljujemo pot skupaj. Kdaj bi bil pa kej zbor? Dol se more bit okul devete se mi zdi? Torej, če se dobimo ob 7:30 bo zadosti časa za kako spoznavno kavo in tudi prihod do Reke. Ne vem, kakšen predlog?
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Lep pozdrav
Lep pozdrav