Čas za prijavo na Gasilsko disciplino - Fire Combat Rakek je samo še do sobote 11.6.2011, res zadnji dan pa ponedeljek 13.6.2011 v dopoldanskem času - popoldne bo že štartna lista končana. Dajmo se prijavit ....
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Super organizirano tekmovanje v Rakeku, ki je potekalo brez problemov.
Vidli nov rekord Ganterja in Modica iz ekipe Rauberkomanda. Fanta sta mojstra. Pa imata še par sekund rezerve.
Edino kaj me zanima je, zakaj je ravno tukaj bil potreben križni vozel na ročniku!
Ker na prejšnjih dveh tekmovanjih to ni blo pomembno.
Na vseh tekmovanjih je bil potreben križni vozel ... poglej si razpise predhodnih tekmovanj, poglej si pravila na internetni strani http://www.firecombat.si ... itd. Vsepovsod je križni vozel. Zakaj ga niso sodili na predhodnih tekmovanjih pa me ne vprašati? Ker smo našim sodnikom naročili in jih navadili, da sodijo po uradnih pravilih FC smo sedaj "grešni kozel" mi. Nikoli prav Prosim, da se razjasni tule po čem se sodi: ali po veljavnih uradnih pravilih, nekih nenapisanih in nepovedanih kompromisih, ali kakor se zazdi kakemu organizatorju? Posledično imamo samo organizatorji delo in se vsa jeza vali na nas. Zadnje dva dni pada vsa jeza oziroma začudenje name in to brez krivdnega razloga!
Ne ustraši se izzivov, saj so izzivi izbrali tebe. Bolj kot je izziv videti meglen, negotov, skrivnosten,vrednejši je. (Tomaž Humar)
Klemen ne se jezit. Meni ni nič narobe, da je bil križni vozel, saj sem ga dela že prej na obeh tekmovanjih.In je tudi prav, da mora biti vozel kot je narisan v pravilih.
Mene je samo zanimalo zakaj se tega ni upoštevalo že prej. Ker sem se ravno v Ledinah jezil na to temo.
Mal nerodno napisano, se opravičujem.
Če je v pravilih napisano da mora biti križni vozel, potem je to edina pravilna navezava ročnika in naj bi se tega oz. vseh pravil enako držali na vseh tekmovanji ki spadajo pod pokalna tekmovanja FC za letošnje leto. Mogoče bi v prihodnji sezoni izbrali in "usposobili" par sodnikov, kateri bi potem sodili na vseh pokalnih tekmah, tako bi bilo povsod za vse enako...predlog pač.
Tekmovanje v Rakeku je za nami in z veseljem moram zapisati, da smo najverjetneje videli najboljšo tekmo do zdaj. Organizatorji so se potrudili kot je treba in morda še malo bolj, pripravili res izvrstne pogoje za tekmovalke in tekmovalce in to se je na koncu videlo tudi pri rezultatih. Videli smo dva zares odlična dosežka ki ju bo težko preseči in navijanje, kakršno si lahko v bodoče samo želimo. Sojeno je bilo po pravilih, pošteno do vseh. Tudi če bi kazenske točke zaradi obeh obstoječih različic vozla zanemarili, se vrstni red pri vrhu ne bi spremenil. Zato mislim, da je razprava o tem brezpredmetna. Po tekmovanju se je sestalo tudi vodstvo in sklep kratke seje je, da bo odpadlo tekmo državnega prvenstva, ki bi morala potekati v Britofu, zamenjala tekma v Polskavi 7. avgusta, ki bo tako štela za točke državnega prvenstva. Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem, predvsem novim rekorderjem v kategorijah A in C, Mihi Modicu in Sebastjanu Gantarju ter Martini Modic in Andreju Tratniku. Posebna zahvala gre tudi organizatorjem za lep tekmovalni dan in dobre pogoje za delo.