Zdravo!
Tema je odprta z namenom, da si vsaj malo olajšamo priprave ter zaključek strokovnega izpita!
V mesecu oktobru 06 me čaka strokovni izpit iz Varstva pred požarom!
V kolikor je kdo že naredil VPP in mi lahko kakšno stvar svetuje se TOPLO priporočam!
Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri literaturi, vprašanjih, mogoče celo s primerom strokovne naloge!
Kakršna koli informacija je dobrodošla!
Priporočam se pa tudi za kakršnokoli gradivo v zvezi z VPP!
na ZS ali kar na primozstraus@gmail.com
Najlepša hvala!
Lep pozdrav
Primož
Info&literatura: Strokovni izpit iz Varstva pred požarom
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Info&literatura: Strokovni izpit iz Varstva pred požarom
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
-
Re: Info&literatura: Strokovni izpit iz Varstva pred požarom
Da ne odpiram nove teme, bom vprašanje zastavil kar tukaj in obnovil 10 let staro temo
Namen imam pristopiti k strokovnemu izpitu iz Varstva pred požari. Zanima me, če je tu na forumu kdo, ki je ta izpit opravljal pred kratkim in ki bi mi bil pripravljen podati par informacij in pa gradiva, saj je literatura na spletni strani URSZR precej pomanjkljiva.
Lahko mi pišete tudi na rokhribar5@gmail.com
Lep pozdrav, Rok
Namen imam pristopiti k strokovnemu izpitu iz Varstva pred požari. Zanima me, če je tu na forumu kdo, ki je ta izpit opravljal pred kratkim in ki bi mi bil pripravljen podati par informacij in pa gradiva, saj je literatura na spletni strani URSZR precej pomanjkljiva.
Lahko mi pišete tudi na rokhribar5@gmail.com
Lep pozdrav, Rok
Odg: Info&literatura: Strokovni izpit iz Varstva pred požaro
Zdravo,
naslednji teden imam strokovni izpit VPP pa mi manjka nekaj odgovorov iz preventivnih ukrepov.
Ima kdo kakšne izpiske oz. bi lahko pomagal?
Hvala,
lp, Jernej
naslednji teden imam strokovni izpit VPP pa mi manjka nekaj odgovorov iz preventivnih ukrepov.
Ima kdo kakšne izpiske oz. bi lahko pomagal?
Hvala,
lp, Jernej
Pozdravljeni,
Tudi jaz nameravam opraviti izpit iz VPP in me zanimajo izkušnje predhodnikov, ter literatura oziroma, če ima kdo mogoče odgovore na kakšna vprašanja ter bi bil pripravljen posredovati. Ter tudi kam je bolje iti na pripravljalni seminar sedaj sem nekaj gledal da organizira ZVD in pa CIVIS. hvala
LP
Tudi jaz nameravam opraviti izpit iz VPP in me zanimajo izkušnje predhodnikov, ter literatura oziroma, če ima kdo mogoče odgovore na kakšna vprašanja ter bi bil pripravljen posredovati. Ter tudi kam je bolje iti na pripravljalni seminar sedaj sem nekaj gledal da organizira ZVD in pa CIVIS. hvala
LP
Zdravo,
v mesecu novembru 18 imam namen opraviti strokovni izpit iz varstva pred požarom - VPP
Ali obstajajo kakšni odgovori na vprašanja in ali bi jih bil kdo pripravljen posredovati?
Hvala vnaprej.
Lp, Anže
v mesecu novembru 18 imam namen opraviti strokovni izpit iz varstva pred požarom - VPP
Ali obstajajo kakšni odgovori na vprašanja in ali bi jih bil kdo pripravljen posredovati?
Hvala vnaprej.
Lp, Anže
Zadnjič spremenil anze2610, dne 11. April 2019, 8:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Zdravo, v kratkem imam strokovni izpit iz vpp-ja. Kje bi se dala dobiti dodatna literatura? Na spletu imajo objavljeno samo delno. Ima kdo že napisane odgovore na vprašanja in ali so samo ta vprašanja na izpitu?
Hvala za odgovore.
Lp
Hvala za odgovore.
Lp
Če plonkaš, to pomeni, da nisi sposoben za to delo, ki ga želiš opravljat. Vaje, vaje pa bo.Lajka napisal/-a:Zdravo, v kratkem imam strokovni izpit iz vpp-ja. Kje bi se dala dobiti dodatna literatura? Na spletu imajo objavljeno samo delno. Ima kdo že napisane odgovore na vprašanja in ali so samo ta vprašanja na izpitu?
Hvala za odgovore.
Lp
-
- GE: PGD Repnje-Dobruša
- Kraj: Vodice
- Kontakt:
Re: Info&literatura: Strokovni izpit iz Varstva pred požarom
Če se prijaviš na pripravljaljni seminar menda tam dobiš ogromno literature.