RomanB napisal/-a:Ko so se uvajali predsedniki ocanjevalnih komisij za temlejne tečaje, so bili na spletni strani GZS objavljeni tudi možni scenariji na izpitih. Si je to morda kdo shranil? Se mi zdi, da so bile dobre ideje za kakšne krajše vaje, no vsaj od VG naprej.
Še vedno obstajajo na spletni strani GZS:
-operativa
-izobraževanje
-gradiva za stare učne programe http://www.gasilec.net/datoteke
To vem da je ampak ni tisto kar iščem.
Ko so se uvedli Predsedniki ocenjevalnih komisij, so bile naloge, ki jih kandidati delajo na izpitu objavljeni na GZS. Kasneje so to odstranili, verjetno da nebi na tečajih pilili samo te scenarije brez ostalih tem, ki jih je potrebno obdelati.
nikjer nisem zasledil podobne debate. Zanima me, če morda obstaja kakšen ''standard'' za označevanje spojk na vozilih. Spojka za polnjenje rezervoarja RDEČA barve, spojka izlivov ZELENA barva, visokotlačna spojka VIJOLIČNA barva?
Google pokaže različne variante. Uporabljate tovrstne variante?
Zdravo, mam malce čudno vprašanje in sicer me zanima ali se lahko “izpit” za pripravnika in potem za operativnega gasilca dela kjerkoli v Slo, ali je potrebno to delat v GZ kjer si član?
Ene GZ so namreč bolj “aktivne” kot druge na tem področju...
Hvala
Zadnjič spremenil ericssson, dne 30. Marec 2021, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
ericssson napisal/-a:Zdravo, mam malce čudno vprašanje in sicer me zanima ali se lahko “izpit” za pripravnika in potem za izprašanega gasilca dela kjerkoli v Slo, ali je potrebno to delat v GZ kjer si član?
Ene GZ so namreč bolj “aktivne” kot druge na tem področju...
Hvala
Ni čudnih vprašanj..so pa čudni odgovori...
Vem da se je izvajalo izobraževanje izven matične zveze v smislu premalo kandidatov za izvedbo tečaja in se je pač poslalo kandidate v neko drugo, največkrat sosednjo zvezo, na izobraževanje.Vse je bilo seveda stvar pogovora in dogovora.