Pozdravljeni,
Spisati moram predavanje za NGČ - informatiko. Zanima me če je kdo med vami delal tečaj za NGČ in mi mogoče lahko posreduje kakšne teme ste imeli, oz še boljše kakšna vprašanja so bila na izpitu.
Še bolj pa bom vesel če me kdo, predava predmet informatika za NGČ kontaktira in mi malce poda okvir kaj vse moram zajeti v samem predavanju.
LP Gašper
Tečaj NGČ - Informatika
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Tečaj NGČ - Informatika
Na zadnjem Tečaju za NGČ sem predaval ta predmet, žel je bilo to še pred spremembo Programa.
Ravno v Programu je zapisano kej je treba obdelati pri posameznem predmetu, so navedeni informativni in formativni cilji posameznega predmeta.
Ravno v Programu je zapisano kej je treba obdelati pri posameznem predmetu, so navedeni informativni in formativni cilji posameznega predmeta.
Odg: Tečaj NGČ - Informatika
V učnih programih je napisano v linku http://www.gasilec.net/uploads/datoteke ... silcev.pdf
Pošiči tečaj in predmet, pa je vse navedeno. Informativni cilji so kaj moreš predavat od teorije, formativni pa kaj mora tečajnik znati oziroma obvladati.
Pošiči tečaj in predmet, pa je vse navedeno. Informativni cilji so kaj moreš predavat od teorije, formativni pa kaj mora tečajnik znati oziroma obvladati.
Re: Tečaj NGČ - Informatika
pes je napisal popolnoma pravilno.
Da bo bolj jasno samo pojasnilo. Cilje morate brati v kontekstu tečaja.
Tečajnik na tečaju NGČ se uči za vodenje oddelka in nič dosti drugega, niti za nazaj niti za naprej.
Torej je potrebno vse cilje brati v kontekstu znanja/veščin, ki ga potrebuje vodja oddelka, da bo oddelek uspešno vodil.
Da bo bolj jasno samo pojasnilo. Cilje morate brati v kontekstu tečaja.
Tečajnik na tečaju NGČ se uči za vodenje oddelka in nič dosti drugega, niti za nazaj niti za naprej.
Torej je potrebno vse cilje brati v kontekstu znanja/veščin, ki ga potrebuje vodja oddelka, da bo oddelek uspešno vodil.