Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Tečaj IDA in INF

Tečaji, vaje, šola ...

Moderator: Oskar

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Tečaj IDA in INF

Objava audi5288 » 9. december 2017, 16:21

Pozdravljeni!
Razporejen se bil na tečaj za nosilca izolirnega dihalnega aparata in usposabljanje za informatiko. Zanima me kako tečaja potekata.. :) Da se malo pripravim haha :lol:
Hvala :D
audi5288
 
Objave: 1
Registriran: 9. december 2017, 16:14

Re: Tečaj IDA in INF

Objava SimonB » 10. december 2017, 9:48

Vse stvari, ki jih rabiš zraven imaš napisano na spletni strani GZS-ja, pod zavihki operativa-izobraževanje. Informatika, ko sem bil jaz traja mislim da dva dni..prvi dan od 8-ih do 17ih, drugi dan pa je kako uro manj. poteka v kleti na Igu v računalniški učilnici...drugi dan je izpit,ki pa ni pretežak, saj dobiš praktično nalogo. Če imaš kolikor toliko pojma o vulkanu in računalnikih boš brez problema nardil, tečaj pa je fajn, ker se vseeno naučiš kr nekaj vredu stvari, ki jih zdaj pomoje še ne veš :)

za ida pa je odvisno če si razporejen na ig ali v pekre...v pekrah je teorija dva dni popoldne potem pa praktični deli en skoraj celi dan...na igu pa mislim da teorija en celi dan pa praksa en celi dan.... če si v koliko toliko dobri kondiciji in nimaš straha pred zaprtimi prostori se ne rabiš nič bat...boš se našvical, to sigurno, ampak ni nič pretežkega...naj ti v društvu kdo pokaže že prej dihalni aparat in sestavne dele, daj si ga malo na hrbet, če še ga nisi mel...pa nebo problema :)
SimonB
 
Objave: 45
Registriran: 19. januar 2015, 15:41
GE: Podgorje


Nazaj na Izobraževanje

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 5 gostov