Izpit C
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Izpit C
Naše društvo vsako leto plača dvema članoma celoten izpit za C kat., res pa je, da je zanimanje članov upadlo, ostali pa smo jih naredili
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
V našem društvu sofinanciramo opravljanje vozniškega izpita po potrebi. V lanskem letu smo imeli potrebo po dveh kandidatih. Ne odločamo pa se kar tako malo po čez kdo ima možnost da sofinanciramo opravljanje izpita. Vsi operativci se lahko prijavijo na interni razpis, kdor pa doseže največje število točk pa je tudi izbran. Jasno da je točkovnik postavljen tako, da se pridobi najbolj resne kandidate.
Več o tem pa si lahko preberete v tej povezavi: http://www.podnart.si/aktualno.php?kaz= ... nac=novica
lp
Bine
Več o tem pa si lahko preberete v tej povezavi: http://www.podnart.si/aktualno.php?kaz= ... nac=novica
lp
Bine
Kaj pa z zdravniškimi pregledi? Plača kandidat sam ali mu društvo plača? Me zanima,ker imam za pripravit kandidate za C-kategirijo.
V GZ Ljubljana si zdravniški pregled načeloma plača kandidat sam (razen če se kako drugače ne dogovorijo znotraj društva).Gost napisal/-a:Kaj pa z zdravniškimi pregledi? Plača kandidat sam ali mu društvo plača? Me zanima,ker imam za pripravit kandidate za C-kategirijo.
LP
Suzi
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene
Pri nas je društvo pokrilo vse stroške vključno z zdravniškim pregledom
Rfireman - vi imate denar Malo heca...
Pri nas gre zdravniški pregled na stroške društva. Samo je pa tako - sam sem bil na pregledu za C in je bil strošek samo cca. 50€, ker so mi baje veljale določene preiskave izpred enega leta, ko sem bil pri isti zdravnici zaradi IDA. Tako da predlagam, da kandidati gredo k istemu zdravniku kot vedno poprej.
Pri nas gre zdravniški pregled na stroške društva. Samo je pa tako - sam sem bil na pregledu za C in je bil strošek samo cca. 50€, ker so mi baje veljale določene preiskave izpred enega leta, ko sem bil pri isti zdravnici zaradi IDA. Tako da predlagam, da kandidati gredo k istemu zdravniku kot vedno poprej.
Rok Ušen, GČ I. st.
blondi, dal si mi dobro idejo , ker naš zdravniški izpit je bil bivših 20.000 sit, edino kaj sem moral sam plačati je bil kontrolni zdravstveni pregled čez dve po opravljenem izpitu, ki pa sem čisto pozabil na njega dokler nisem prišel na upravno enoto podaljšat izpit pa mi je uslužbenka tam rekla: kaj pa zdravniški
Plačal sem enako 20 jurjev naredil sem pa ga v dobre pol ure
Plačal sem enako 20 jurjev naredil sem pa ga v dobre pol ure
Kontrolni zdravstveni pregled? A to misliš za C?
Ja tudi to se splača povedati - nikakor ne smejo kandidati povedati, da bodo opravljali izpit za C za potrebe gasilskega društva. Tista zdravnica, kamor sem šel jaz, je mojemu kolegu, ki je zinil, da dela izpit zaradi gasilcev rekla, da mora hodit na kontrolne preglede vsake dve leti. Jaz sem bil pa tiho, pa mi velja za vedno.
Ja tudi to se splača povedati - nikakor ne smejo kandidati povedati, da bodo opravljali izpit za C za potrebe gasilskega društva. Tista zdravnica, kamor sem šel jaz, je mojemu kolegu, ki je zinil, da dela izpit zaradi gasilcev rekla, da mora hodit na kontrolne preglede vsake dve leti. Jaz sem bil pa tiho, pa mi velja za vedno.
Rok Ušen, GČ I. st.
Ja za "C" mislim, meni so pa rekli, da je to po zakonu tako
Pa mislim, da je, ker še nisem bil takrat star 21 let
Pa mislim, da je, ker še nisem bil takrat star 21 let
Mene pa ni ben nič plačal. sm kar sam na svojo pest opravil izpit.Čeprav bi lahko stegnil jezik da povrnejo ampak nisem.
Meni so povrnili stroške za nekaj ur, drugo pa sem plačal sam!
NA POMOČ
Stipi
NA POMOČ
Stipi
Zdravo!
da malo obnovim zadevo bi jaz postavil eno vprašanje. Ali je potrebno poleg izpita "C" kategorije za voznika gasilskih vozil imeti tudi priznano nacionalno poklicno kvalifikacijo? Pri nas je eden od voznikov prišel z to informacijo, da se bo to zahtevalo. Prosim za pomoč!
da malo obnovim zadevo bi jaz postavil eno vprašanje. Ali je potrebno poleg izpita "C" kategorije za voznika gasilskih vozil imeti tudi priznano nacionalno poklicno kvalifikacijo? Pri nas je eden od voznikov prišel z to informacijo, da se bo to zahtevalo. Prosim za pomoč!
Zdaj se še ne in ne verjamem da se bo pri gasilcih.skater napisal/-a: Pri nas je eden od voznikov prišel z to informacijo, da se bo to zahtevalo. Prosim za pomoč!
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Vsak ki si ga želi ali pa rabi bo naredil izpit. Ne zdej čakat da ti bodo gasilci dali denar za to. Jaz sem sam naredil izpit pa sam plačal ti ne bo nikol žal da ga maš. Jz sm si ga tud sam plačal pa bi lahko tudi rekel gasilcem za pomoč, vendar če ne boš za nič drugega rabil izpit za C kategorijo kot za gasilsce se ga skoraj ne splača it delat, ker to ni dlih malo denarja. Ko pa že maš enkrat izpit C kategorije lahko vozis samo tovornjak, za kaj več rabiš pa še E kategorijo kar pa že pol kar nanese stroškov.
Lp. Aljaž Kotnik
Kjer je dim je tudi ogenj! Je blo, je in vedno bo!
Kjer je dim je tudi ogenj! Je blo, je in vedno bo!
- Oskar
- Naj forumovec 2004
- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
za kaj več pa moraš postati poleg gasilca še strojnik, šele takrat me lahko pelješ na požar !Aljaž napisal/-a:..... Ko pa že maš enkrat izpit C kategorije lahko vozis samo tovornjak, za kaj več rabiš pa še E kategorijo kar pa že pol kar nanese stroškov.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !