Želimo jim uspeha veliko dobre volje in mirnih živcev.
p.s.
Predvsem našim

A torej je nekaj prakse.En cel dan si v učilnici kjer ti predava en profesor, ki sodeluje z GZS, naslednji dan imaš še dopoldne predavanje, po kosilu pa mora vsak kandidat predstavit eno vajo ali katero drugo stvar, ki jo določi inštruktor. Vaja se snema, ker jo kasneje analizirate!!! Zadeva je kar zanimiva
Oprosti, ampak kje si pa ti ta tečaj delal, ker naš urnik ni podoben temu.irgolbos napisal/-a:En cel dan si v učilnici kjer ti predava en profesor, ki sodeluje z GZS, naslednji dan imaš še dopoldne predavanje, po kosilu pa mora vsak kandidat predstavit eno vajo ali katero drugo stvar, ki jo določi inštruktor. Vaja se snema, ker jo kasneje analizirate!!! Zadeva je kar zanimiva
irgolbos je mislil na pravi tečaj - inštruktor in ne predavateljMiha76 napisal/-a:Oprosti, ampak kje si pa ti ta tečaj delal, ker naš urnik ni podoben temu.
Urnika za Inštruktorja in Predavatelja sta si na Igu zelo podobna. Prvi dan so predavanja od cca 16.00 do 20.30, kjer je predstavljena osnova samega dela bodisi predavanja ali dela kot inštruktor. Drugi dan je cel dan namenjen nastopu in analizi. Torej zjutraj priprava, nato nasop, pa analiza in nato kosilo. Po kosilu se ponovi. torej spet priprava, nastop in analiza, kjer se analizira ne le nastop, ampak tudi popravki glede na prvo analizo. Tretji dan so predavanja dopoldan, ko poteka sklepni del, torej povzetki tečaja, še dodatna navodila o tem kako in na čem dati poudarek.
Oba tečaja pa na Igu vodi prof. Mirt.
Nisi si najbolje zapomnil, predstavitev je bila dopoldan, sledila je analiza, nato popoldanski nastop in končna analiza.irgolbos napisal/-a:Kaj,da ti še vse dobesedne navedke povem,ki smo jih slišali od Koncilije in Mirta!!! Jaz sem ta tečaj imel nekje v začetku lanskega leta in ne včeraj tako, da sem samo nekje okvirno poveda kaj smo imelil!!!!
Nisem rekel, da nisi bil na tečaju, zanimalo me je, le kje si bil, ker se mi je zdel urnik popolnoma drugačen, kolikor pa se sam spomnim je potek tečaja po urniku na Igu že nekaj časa enak, le da se je na tem tečaju prof. Mirtu namesto enega Janeza pridružil drug (namesto Koncilije Hočevar).irgolbos napisal/-a:Kaj,da ti še vse dobesedne navedke povem,ki smo jih slišali od Koncilije in Mirta!!! Jaz sem ta tečaj imel nekje v začetku lanskega leta in ne včeraj tako, da sem samo nekje okvirno poveda kaj smo imelil!!!!