ANDY » 29. september 2005, 13:57
Se oglašam še jaz.
Sedaj sem se igral malo raziskovalnega novinarja ali kako se temu lahko reče. Naredo sem sledeče. Ker je razviden naslov kjer živijo Šmitovi (večstanovanjska hiša ) sem po imeniku poizkal številke telefonov ljudi ki živijo na iztem naslovu ter izvedel sledeče
1-
res je da imajo lepo stanovanje saj ga je mož rihtal in opremljal ko je bil še zdrav. Bil je ,,privatnik,, čevljar.
Doletela ga je nesreča saj si je z ostrim rezilom porezal roko in ne more več delat- je invalicko upokojen
2- mama Vesna dela v zavodu za rehabilitacijo otrok-prav takšnih kot je Valentin- kaj dela v tem zavodu nisem izvedel- in otrok tudi stalno prebiva v tem zavodu. Domov ga vzame samo čez vikende ali bolj dolge praznike ali kaj podobno.
Zato se pa trudijo da bi se kupil nekakšen aparat da bi lahko Valentin bil doma vsaki dan saj bi mu ta novi aparat to omogočal
Ja zdaj pa povem še to da sem dobil nekaj namigov preko ZS in MSN-A ali bo ta denar res prišel v prave roke. Padel je tudi predlog da naj se za ta denar raje kupi kakšen materijal ki ga Valentin potrebuje. Naprimer planice, posebna hrana, itd, itd.
Jutri v petek bom poklical socialno službo in se tudi tam še enkrat pozanimal o tej zadevi ter mogočni varijanti nakupa kakšnega materijala in predaji le tega.
Sam osebno podpiram to varijanto saj bomo takrat res lahko prepričani da smo pomagali Valentinu ne pa za ,,frizure in manikure,, čeprav so to mogoče svetla plat v njihovem življenju kot je napisal Matjaž
andy
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571