Dolby007 je napisal:Za točkovnik, je res tako, da je komisija kakršna je. Vem, da za nas je pravično delovala, za druge pa nevem ali so točkovani pravično ali ne.
ne gre za to kako je komisija odlocla se posameznika!
na sektorskem sestanku smo se zmenil da se denar ne bo delil na principu tockovnika (prvo leto), vendar je komisija odlocla da se ves denar razdeli med prva tri drustva. Mislim da so bila to V. piresica,gotovlje in vrbje(popravite me ce se motim!), zato ni posteno, ker so bili clani iz teh treh drustev v komisiji (za Vrbje ne vem) in so imeli vecino in ko so videli kdo je med prvimi tremi so sprejeli sklep da se denar razdeli med prva tri drustva!!!!!
kar komisija sploh nima pravice!!!!!!!!!
obcinsko poveljstvo je sklenilo nekaj, komisija ki je bila za ocenjevanje drustev pa nekaj kar ona sploh ne more!!!!
zato me tockovnik moti!!!!!
Ce se bo morebiti zgodilo da bo najvec tock dobila PGD ponikva (nemogoce) se bo pa komisija odločla da se deli denar po principo vsi enako! kar se je ze pred desetimi leti zgodilo!!!
tudi takrat smo imeli tockovnik, kjer smo delili denar, vendar je najvec tock dosegla ponikva in se tockovnik ni uposteval!!!
verjetno se moji sogovorniki tega ne spominjajo vendar sem sam bil takrat v predsedsvu zveze ko so nas nekateri preglasovali(tisti ki so dosegli najmanj tock)
zato sem jaz proti tockovniku!!!!!!!!!!!
nase drustvo zelo dela, pa dobivamo polena pod noge!!!!!!!