Stran 1 od 2

Volan in komande za izvenkrmni motor TOMOS 18

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 12:37
Rafter
Dragi kolegi!

Kot sem napisal že v naslovu, člani Rafting kluba Maribor iščemo volan in komande za izvenkrmni motor TOMOS 18. Če vam je morda znano, da se komu valjajo po drvarnici ali jih ima morda nameščene na kakem odsluženem čolnu (brez motorja), se toplo priporočamo za informacijo. Lahko so tudi nedelujoče ali s kakšno napako, bomo jih že poštimali. Težava je namreč v tem, da se novih enostavno ne da kupiti, rabljenih pa ne najdemo, čeprav jih iščemo že več kot en mesec na vse možne načine (Salomon, Bolha, forumi, bolšji sejem...).

Hvala in LP, R. :wink:

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 13:45
ANDY
Rafter- pozanimaj se v Račah- saj je pri nas trgovina kjer se ukvarjajo z prodajo le takih stvari. No sicer pa se ti lahko tudi jaz pozanimam. Kakor želiš.
Ena trgovina z takšno opremo pa je obstajala- če še ne vem - v Kopitarjevi ulici v Mariboru nasproti DOBE!!

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 14:02
Rafter
ANDY je napisal:Rafter- pozanimaj se v Račah- saj je pri nas trgovina kjer se ukvarjajo z prodajo le takih stvari. No sicer pa se ti lahko tudi jaz pozanimam. Kakor želiš.
Ena trgovina z takšno opremo pa je obstajala- če še ne vem - v Kopitarjevi ulici v Mariboru nasproti DOBE!!


As-boats - Fram 1a (pri izvozu iz avtoceste) - preverjeno, da nimajo.
Navtika Cizej - Kopitarjeva 8, MB - preverjeno, nimajo.

V trgovini se tega ne da kupiti - ker jih že lep čas ne proizvajajo, tako kot motorjev Tomos 18 ne. So pa, vsaj za moj okus, daleč najboljša kombinacija cene, vzdržljivosti, moči in porabe.

Zato pač iščem "second hand" (rabljeno) robo.

Hvala za pomoč, R. :wink:

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 14:37
Tomkat
Malo za šalo: Kaj vesla za vas veslače niso več dobra? Ste preklopili na motorizacijo? :wink: :lol:

P.S.
Pa brez zamere.
Bom pobaral koga v naših koncih, če je kaj uporabnega kje na voljo.

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 14:42
Rafter
Tomkat je napisal:Malo za šalo: Kaj vesla za vas veslače niso več dobra?

Težko je na raft spravit 18 konjev. :P

Tomkat je napisal:Bom pobaral koga v naših koncih, če je kaj uporabnega kje na voljo.

Se zahvaljujem. :wink:

P.S.: Motor ni za na raft, ampak je na našem motornem čolnu - ja, tudi tega imamo. Ziher je ziher in nismo več mladi. :twisted:

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 16:58
Mitja Gregorič
Bomo povohali če ma kej sosed...en cajt nazaj je še imel gumenjaka....

ObjavaObjavljeno: 9. april 2006, 17:39
nejč
Rafter v Malečniku je bil ali še je servis za motorje vprašaj OKIja :wink:

LP :D

ObjavaObjavljeno: 10. april 2006, 9:56
tempiha
Servis Budja v Malečniku, popravilu vseh vrst Tomosovih motorjev.
Telefonska številka: 02 4730740.
LP.

ObjavaObjavljeno: 10. april 2006, 13:40
Rafter
tempiha je napisal:Servis Budja v Malečniku, popravilu vseh vrst Tomosovih motorjev.
Telefonska številka: 02 4730740.
LP.


Hvala, že preverjeno - neuspešno. :wink:

ObjavaObjavljeno: 10. april 2006, 13:47
nejč
Rafter jaz upam, da boš nešel komande za T 18 ampak, če jih boš dobil jih ne zmontiraj pred našim tekmovanjem če misliš tekmovat, ker v kategoriji 18 KM tekmovalci tekmujejo na ročico in še štift moraš med tekmo namontirat :D :D

ObjavaObjavljeno: 10. april 2006, 13:56
Rafter
nejč je napisal:Rafter jaz upam, da boš nešel komande za T 18 ampak, če jih boš dobil jih ne zmontiraj pred našim tekmovanjem če misliš tekmovat, ker v kategoriji 18 KM tekmovalci tekmujejo na ročico in še štift moraš med tekmo namontirat :D :D


He he he, hvala za opozorilo. :wink:
Brez skrbi, smo na tekočem o tekmovalnih pravilih. Če bomo prišli, se bomo prej tak al tak najavili pri večletnem prvaku - pri tebi. :wink:

ObjavaObjavljeno: 30. april 2006, 0:28
Rafter
Da malo osvežim temo: iskane robe še vedno nismo našli. Zato se ponovno obračam na kolege iz foruma s prošnjo, da tekom praznikov (ki bodo tako ali tako deževni in se bomo večinoma držali bolj doma) po bližnji okolici malo "pošnofajo", če bi se kje morda našle kakšne odslužene komande za Tomos 18. Kot sem že napisal, so lahko tudi nedelujoče, bomo jih že poštimali.

nejč je napisal:Rafter jaz upam, da boš nešel komande za T 18 ampak, če jih boš dobil jih ne zmontiraj pred našim tekmovanjem če misliš tekmovat, ker v kategoriji 18 KM tekmovalci tekmujejo na ročico in še štift moraš med tekmo namontirat :D :D


Glede dvorjanskih gasilcev, ki nas pozivajo na "dvoboj" ( :twisted: :twisted: :twisted: ), pa vas z veseljem obvestim, da imajo nove spletne strani http://www.gasilcidvorjane.com , kjer je možno najti tudi skico omenjene tekme, pa kar nekaj slik in zanimivih informacij iz bližnje in daljne zgodovine društva.

Bravo, Drozgi in ostali ptiči! :wink:

Slika

ObjavaObjavljeno: 10. december 2007, 11:24
Rafter
Rafter je napisal:Da malo osvežim temo: iskane robe še vedno nismo našli. Zato se ponovno obračam na kolege iz foruma s prošnjo, da tekom praznikov (ki bodo tako ali tako deževni in se bomo večinoma držali bolj doma) po bližnji okolici malo "pošnofajo", če bi se kje morda našle kakšne odslužene komande za Tomos 18. Kot sem že napisal, so lahko tudi nedelujoče, bomo jih že poštimali.


Je morda kdo kaj našel? :oops:

ObjavaObjavljeno: 10. december 2007, 23:29
M-Coki
Kaj pa: Koptex, Gregorčičeva 27, 2000 Maribor, Tel: +386-2-25 24 744 (ena izmed poslovalnic)? http://www.koptex.com/katalog/
Morda pa oni vedo, kje bi se lahko našlo... :?

ObjavaObjavljeno: 10. december 2007, 23:47
Rafter
M-Coky je napisal:Kaj pa: Koptex, Gregorčičeva 27, 2000 Maribor, Tel: +386-2-25 24 744 (ena izmed poslovalnic)? http://www.koptex.com/katalog/
Morda pa oni vedo, kje bi se lahko našlo... :?

Verjetno nisi razbral, da iščem rabljeno opremo - ker jo bo še čakala določena predelava. Nova me ne zanimajo, sploh ker so cene ranga 250-350 €.