Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Anketa - varnost podatkov v pametnih avtomobilih

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Anketa - varnost podatkov v pametnih avtomobilih

Objava peterp » 29. januar 2019, 16:10

Kolegi gasilci,

imam eno prošnjo. Negasilsko. :wink:

poleg tega, da sem prostovoljni gasilec, se tudi izredni študent Fakultete za varnostne vede v Ljubljani Univerze v Mariboru in raziskujem poznavanje kibernetske varnosti in zbiranje osebnih podatkov v pametnih avtomobilih. Zanima vaše mnenje o kibernetski varnosti in o vaši pripravljenosti deljenja svojih osebnih podatkov s pametnim avtomobilom.

Anketa traja približno 6 minut, je popolnoma anonimna, podatki pa bodo uporabljeni izključno za raziskovalne namene. Rezultati bodo predstavljeni v raziskovalni nalogi pri predmetu »Metodologija družboslovnega raziskovanja in multivariatne statistične metode« na fakulteti, kasneje (predvidoma jeseni 2019) pa bodo uporabljeni tudi v magistrski nalogi in na voljo širši javnosti.

Naslov ankete: https://www.1ka.si/a/199416 (predlagam reševanje na računalniku ali tablici - je lažje kot na telefonu :wink: )

Če ste mi pripravljeni pomagati z vašimi odgovori, bom zelo hvaležen. :)

Na pomoč, Peter
peterp
 
Objave: 1
Registriran: 30. december 2014, 15:35
GE: PGD Sv. Lovrenc

Nazaj na Splošno

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov