Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Sodelovanje v raziskavi - sindrom prevaranta

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Sodelovanje v raziskavi - sindrom prevaranta

Objava Psihologinja » 5. april 2018, 12:33

Živjo!

Moje ime je Katarina in sem absolventka psihologije na Univerzi v Ljubljani. V okviru magistrskega dela raziskujem povezanost t.i. sindroma prevaranta (občutja nekompetentnosti in neinteligentnosti, kljub objektivnim dosežkom; zaposleni zase menijo, da jih drugi zaznavajo kot bolj pametne in sposobne, kot pa v resnici so, kar lahko privede do slabšega psihičnega počutja, slabših delovnih rezultatov  ter do samo-ovirajočih vedenj) s samospoštovanjem pri zaposlenih.

Ker bi potrebovala čim večji vzorec ljudi, ki so trenutno zaposleni ali pa so kadarkoli bili zaposleni, sem se odločila, da se obrnem tudi na forume.

Če imate slučajno malce odvečnega časa in nekaj dobre volje in bi mi bili pripravljeni pomagati pri zbiranju podatkov, vas lepo prosim, da kliknete na povezavo do ankete:

https://www.1ka.si/a/161860

Anekta vam vzame slabih 10 minut.

Hvala vsem dobrim dušam, ki ste pripravljeni pomagati :) Lep dan vsem!

Katarina
Psihologinja
 
Objave: 1
Registriran: 5. april 2018, 11:58

Nazaj na Splošno

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov