Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Zahvala reševalcem iz UKCLj

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Zahvala reševalcem iz UKCLj

Objava bronchi » 7. april 2011, 12:08

Zdravo!

V imenu dijakov in dijakinj srednje zdravstvene šole Ljubljana bi se rada zahvalila reševalcem iz RPKCLj, ki ste nam v torek, 5.4.2011 predstavil zgodovino RP, vaše poslanstvo, vaš delavni vsakdan in nam odgovarjali na vsa možna vprašanja.
:thankyou:
Najlepša hvala g. Remškarju, g. Plahutniku in g. Pušenjaku za potrpežljivost in zanimivo izvedbo delavnic( TPO, zajemalna nosila in snemanje zaščitne čelade). =D>

Glede na odziv po koncu delavnic pa mislim, da se ni za bati, da bi vam zmanjkalo delavne sile, saj je »zagrabilo« kar nekaj dijakov in dijakinj (nekatere na novo, nekatere pa samo še bolj), da pridejo med vaše vrste. :)

p.s. Kljub temu, da je forum namenjen gasilcem in imajo reševalci svoj forum, pišem sem zato, ker njihov forum trenutno ne deluje, vendar mislim, da je sigurno kakšen tak, ki spremlja oba foruma in bo lahko zahvalo predal tudi kolegom. :wink:
Za morebitne nevšečnosti, se opravičujem. :oops:

Lep pozdrav!
Star pregovor pravi ,če vprašaš takoj si nevednež 5min ,če ne vprašaš nikoli si nevednež celo življenje. :D
Uporabnikova podoba
bronchi
 
Objave: 63
Registriran: 22. avgust 2009, 12:31

Nazaj na Splošno

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov