Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

dejvid3

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

dejvid3

Objava dejvid1 » 25. junij 2009, 20:01

Sem predcednik pgd Pušča gasilsko društvo je ustanovljeno bilo leta 2004 zaradi določenih stvari žal do leta 2008 nismo mogli delovati kot gasilci oz operativci zato smo se odločili da iskoristimo to čast da se malce na tem forumu po domače rečeno reklamiramo štejemo 30 članov in žal smo trenutno brez opreme končujemo tečaj isprašanega gasilca z strani Pgd Sebeborci smo prejeli žal njim že odsluženo orodno vozilo zanas (mega)...to gasilsko društvo nam je le dalo kanček upanja v dej zadevi kot spoštovanja človeka oz gasilca smo naselje kjer živijo samo romi žal nismo vsi enaki kot drugi romi kajti romi Pušče so lahko vzor drugim romom smo edini v Europi kateri imamo gasilsko društvo ustanovljeno in katero deluje z sklopom gasilske zveze Murska sobota zato bi bili zelo veseli čebi gdor koli lahko pomagal z kakeršnjimi donacijami oz opremo za naše orodno vozilo za to bi vse ki bi radi si ogledali naše prečuduvito naselje Pušča se lahko najavi pri gspodu Daliboru INFO 041890256- Gasilski pozdrav na pomoč
dejvid1
 

Odg: dejvid3

Objava Rok Ušen » 25. junij 2009, 23:22

Lepo, da ste se opogumili in pričeli z aktivnostmi. Verjamem, da boste uspeli. Kjer je volja - tam je pot.

Tudi na tem forumu smo že dorekli v drugi temi nekaj podrobnosti okoli zbiranja opreme za vaše društvo.

Če boste na forumu gasilci.org v bodoče aktivno sodelovali v debatah si preberete najprej tole: http://www.gasilci.org/forum/viewtopic.php?t=1326.

Kar pogumno naprej. Naj vas se bo sram vprašati stvari, ki vas zanimajo in kdaj poprositi za pomoč predvsem na področju izobraževanja.
Rok Ušen, GČ I. st.
Rok Ušen
 
Objave: 758
Registriran: 17. marec 2006, 11:58
GE: Savinjska


Nazaj na Splošno

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov