Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Pojasnilo naslova

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Pojasnilo naslova

Objava majkel » 30. julij 2008, 10:48

Zadeva: Opravičilo za neprimerno izbran naslov in pojasnilo naslova na forumu

Spodaj podpisani Mihael Grabrovec, na podlagi objave članka na forumu GASILCI.ORG
z dne 22. 6. 08 ,pod temo Svinjarija v GZ Slovenske Gorice podajam pojasnilo in opravičilo .

Opravičujem se vodstvu Gasilske zveze Slovenske Gorice za neprimeren naslov v mojem pisanju po forumu in za morebitno povzročene travme glede tega naslova.
S člankom nisem imel namena nikogar osebno prizadeti, sploh pa ne vreči slabega mnenja ali slabo luč na celotno zvezo, ker z opravljanjem njenega dela nima ta članek nobene povezave.

V nadaljevanju vam podajam definicijo besede svinjarija v slovarju slovenskega knjižnega jezika , ki jo lahko najdete na tem internetnem naslovu:
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name ... arija&hs=1

Definicija besede svinjarija se glasi takole in za katero sem sklepal, da je bila v tistem trenutku, ko sem pisal vsebino na mestu :
1. svinjaríja -e ž (ȋ) slabš. 1. umazanija: počisti to svinjarijo na stopnicah / le kako more živeti v tej svinjariji v tem umazanem okolju, prostoru 2. grdo, neprimerno dejanje ali ravnanje: odkrili so njegove svinjarije; počenjati, uganjati svinjarije / govoriti svinjarije / to je navadna svinjarija // v medmetni rabi izraža negativen odnos do povedanega: izlet so odpovedali? Svinjarija; svinjarija, če je to res 3. jed, navadno slabo pripravljena: te svinjarije ne bo jedel ♪
Ker se moje pisanje na forumi glasi pod naslovom Svinjarija v GZ Slovenske Gorice bi, se dotaknil 2. točke definicije besede svinjarija, ki se glasi takole: grdo, neprimerno dejanje ali ravnanje .


Tukaj bi se dotaknil neprimernega ravnanja s strani sodnikov, ker se je moje pisanje na forumu dotikalo nekorektnega sojenja.Zelo jasno je namreč, da je bilo s strani dveh sodnikov povzročeno škodovanje ekipi glede točkovanja. Tudi z veliko vprašanji , kot so bile tiste kje vse tekmuje ekipa, je bilo zaznati, da bi lahko šlo za škodeželjnost. Tudi če ekipa tekmuje v nevem kateri ligi, to še ne pomeni da jo mora sodnik zato gledati drugače. Gasilska tekmovanja se organizirajo in izvajajo za preverjanje in pridobivanje strokovne in fizične sposobnosti gasilcev,za medsebojno spoznavanje in predvsem za utrjevanje medsebojnih odnosov ter izmenjavo izkušenj.

Ker moje društvo pri tem pisanju no forumu nima nič razen, da sem član društva, sem obrazložitev in opravičilo tudi napisal v svojem imenu, ker če je kdorkoli kriv je to posameznik in to sem zgolj jaz.
Z gasilskim pozdravom »NA POMOČ« vas lepo pozdravljam.
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Uporabnikova podoba
majkel
 
Objave: 396
Registriran: 31. januar 2005, 22:33
Lokacija: Zg.Kungota

Nazaj na Splošno

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost