Stran 1 od 1

Tekmovanje za pionirje-Državno tekmovanje 2014

ObjavaObjavljeno: 27. november 2013, 16:10
PAVELVOZELJ
Lp
V našem društu nameravamo organizirati tekmovanje za pionirje pred državnem tekmovanju v letu 2014. Zanima me bi bilo kaj interesentov za to tekmovanje , ki bi ga organizirali ca.14dni pred državnem temovanju. Tekovanje bi potekalo v vaji z vedrovko (2X nastop), prenos vode in vaja razvrščanje. Vse tiste ,ki boste pokazali zanimanje mi pošljite gmail na mk.velpiresica@gmail.com, da vas bomo lahko obvestili kdaj in kako bo potekalo tekmovanje. Če pa kdo namerava tudi organizirati tekmovanje naj to tudi obvesti, saj vemo da otroci bi rabli veliko tekmovanj , da tako izgubijo strah oz. tremo pred tako velikem tekmovanjem.

Mk Velika Pirešica
Gmail; mk.velpiresica@gmail.com

Odg: Tekmovanje za pionirje-Državno tekmovanje 2014

ObjavaObjavljeno: 31. marec 2014, 13:16
isko
Ker imamo pri nas ekipo mladincev bi bili zainteresirani se udeležiti tekmovanja v primeru da organizirate tudi tekmovanje za mladino.

Odg: Tekmovanje za pionirje-Državno tekmovanje 2014

ObjavaObjavljeno: 3. april 2014, 5:57
pavelvozelj
Lp sporočam vam, da bo pionirsko tekmovanje v Veliki Pirešici 27.4.2014. Kaj več in seveda razpis bo objavljen do konca tedna. Info na gmail; mk.velpiresica@gmail.com

Re: Tekmovanje za pionirje-Državno tekmovanje 2014

ObjavaObjavljeno: 3. april 2014, 15:50
jsinic
Pozdravljeni

Iz našega društva tudi gresta na državno dve ekipi, pionirke in mladinke. Mi smo vaje z organizirali tako, da se bomo nekajkrat dobili z bližnjim društvom, ki ima tudi desetino mladink na državnem tekmovanju, tako da bomo imeli nekakšno primerjavo. S pionirkami pa se bomo na povabilo regijskega poveljnika udeležili testiranja sodnikov pred državnim prvenstvom.
Če pa je katero društvo zainteresirano pa se lahko dogovorimo za kakšne skupne vaje.

Lp, Jernej
PGD Sv. Jurij v Slov. Goricah
GZ Lenart