Stran 1 od 1

8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 21. november 2009, 10:02
Rok Ušen
Tekmovanje se bo pričelo čez nekaj minut. Za tiste, ki ne boste prišli v Braslovče bomo na naši spletni strani http://www.vicom64.eu/pgdBras/ sproti objavljali slike.

Vsem tekmovalcem želimo dobro počutje v Braslovčah ter obilo športne sreče.

(V imenu organizatorjev)

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 21. november 2009, 13:19
Rok Ušen
Tekmovanje poteka po planu :D
Smo že na polovici ...

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 21. november 2009, 15:24
Rok Ušen
Ravno v tem času se je pričel slovesen zaključek tekmovanja z razglasitvijo težko pričakovanih rezultatov.

Na razglasitev je prišel tudi predsednik gasilske zveze Slovenije Anton Koren. Podrobnosti skupaj z rezultati objavim naknadno.

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 21. november 2009, 23:11
SUXic
Glede kviza bi rad izrekel veliko pohvalo letošnjim organizatorjem. Mislim, da so se zelo potrudili pri organizaciji samega kviza, kot tudi pri vse spremljajočih dejavnostih. =D> =D> =D>

lp
Aleš Rakovnik

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 22. november 2009, 10:48
hec
Tekmovanje odlično organizirano.....rezultat pa tako ne more bit boljši =D>

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 22. november 2009, 12:28
MentorS
Tako, kot sem že slutil v temi malo nižje in dejal da bo verjetno to eden boljših kvizov....
Tudi jaz bi čestital vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri pripravi in organizaciji kviza v Braslovčah, saj je bilo vse skupaj res izjemno. Če je bilo komu dolgčas si je kriv čisto sam, saj je bilo spremljevalnih aktivnosti res cel kup. Kar se tiče sodniških ekip, prav tako velika pohvala. Tekmovalcem so dali možnost priprave orodja, vse lepo razločili, niso nič priganjali... (govorim za naše ekipe). Zelo mi je bilo všeč, da so vsi gostje in organizatorji, ki so imeli kaj za povedati, naredili to na začetku slovesnosti.... Čakati na rezultate in poslušati in poslušati in poslušatiii je res naporno za otroke.
Me pa čudi, da je veselja za osvojena prvo, drugo, tretje mesto res za vzorec... Nekateri ste veseli za prvo mesto kot jaz za sedemnajsto... Čustva mam zgleda malo preveč na udaru:):)

Še 1x čestitke organizatorjem in ekipam, ki ste osvojile odlična mesta.... Res je težko biti prvi, ZEEEEEELOOOOOOOO!!:)

Pozdrav iz Trbovelj, Sandi

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 24. november 2009, 11:46
Rok Ušen
http://gasilec.net/ul-priloge/KVIZ%20GZS%20REZULTATI%2009.xls

Če še slučajno kdo ni našel uradnih rezutatov, pripenjam link ...

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 25. november 2009, 20:35
mentorica S
Pozdravljeni, želela bi odgovoriti kolegu zgoraj, vendar bi najprej izrekla čestitke organizatorju, oz. vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri izvedbi tega kviza. Vse je bilo na nivoju, otroci so bili ves čas zaposleni in nič "zdolgočaseni" kar se pogosto dogaja na drugih gasilskih tekmah, ko se čaka na rezultate. Edina pripomba, oz. pomankljivost po mojem osebnem mnenju je to, da zunaj na kakšni stojnici ni bilo toplega čaja za otroke... Zdaj pa odgovor mentorju iz Zasavja, po njegovih navedbah glede evforije ob razglasitvi najboljših, očitno ni videl razglasitve za starejše pionirje in pionirke, kjer so moje tri punce zmagale... Od 10. mesta navzdol smo začele jokati vse štiri, od tretjega dalje pa se ne da niti opisat =D> =D> =D> Niti najboljša naprava mi ne bi mogla pritiska in pulza izmeriti... Res smo se ogromno učile, 3x na teden po 3 ure, dekleta so se učila tudi doma, imele smo voljo in interes, vendar vsi vemo, da je tu tudi konkurenca ter sreča, ki pa nam tokrat le ni zatajila! Še enkrat bravo Ana, Patricija, Klara PGD ŠKALE
Lep pozdravček vsem

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 25. november 2009, 22:28
nejc321
Sam sem stal za mentorico S in sm videl vsa njihova čustva ob razglasitgvi...malo je takih, ki so predani z dušo in srcem....kapo dol :D

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 25. november 2009, 22:52
MentorS
Opa, sem napisal NEKATERI:) Kar pomeni da nikakor nisem vrgel vse v isti koš....
Glede na to, koliko truda je potrebno vložiti za dosego takih vrhunskih rezultatov mene pomoje neb blo en teden doma:):):)
Tko da mentorica iz Škal, če je blo tko kot si napisala samo kapo dol in čestitke! Ko bi vedeli nekateri koliko truda in prostovoljnih ur je potrebno da pripraviš zmagovalno ekipo...Vse solze sreče so zaslužene in tudi poplačane ko se mentor veseli skupaj z otroki.
Ko bi širše občinstvo lahko videlo kaj vse se dela na takšnih tekmovanjih in vajah v domu bi marsikateri starš otroka raje vpisal k gasilcem kot pa na kakšen drug krožek oz. šport.
Ko ti mladi gasilec reče: Veš, bi mogla bit zdle nujno na dramskem krožku, sam ne grem, ker hočem bit dobra na državnem, SE TRUD TAKOJ POPLAČA:)

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 30. november 2009, 19:55
Uriboy
Mene pa zanima, če se da kje dobit vprašanja iz kviza. Sam se žal nisem mogel udeležiti tekmovanja zaradi službe, bi pa rad imel vprašanja za naslednje leto da se mladini pokaže kakšen primer.

LP

Odg: 8. DRŽAVNI KVIZ GASILSKE MLADINE 2009

ObjavaObjavljeno: 1. december 2009, 13:45
Mentorica S
Glede vprašanj za kviz mislim, da je najbolje, da odpreš kakšen razpis in si s tem pomagaš. Konkretnih vprašanj za kategorijo starejši pionirji ni bilo, razen za mlajše in mladince. Je pa problem tudi to, da si mentorji ne na občinskem, ne na regijskem nismo mogli pogledati testov, da bi videli kaj sploh otroci ne odgovarjajo prav.. Poglej kakšen razpis, ker je pa notri kar obširno napisano katero gradivo si potreboval za učenje. Lep pozdrav