Stran 1 od 1

Državno tekmovanje v orientaciji 2009 - Brdo

ObjavaObjavljeno: 13. september 2009, 0:00
zibko
Bil sem prisoten na tekmovanju na Brdu kot gledalec, saj se iz naše zveze ni uspelo nikomer uvrstiti na tekmovanje. Iz moje strani lahko samo pohvalim organizatorje, ki so res pripravili dobro tekmovanje. Veliko zanimanja je bilo tudi za ogled protokolarnih objektov na Brdu.

Nekaj slik objavljenih na http://www.gasilskazveza-dolomiti.si/ga ... ?cat_id=13

Odg: Državno tekmovanje v orientaciji 2009 - Brdo

ObjavaObjavljeno: 13. september 2009, 13:28
PAVELVOZELJ
LEP POZDRAV!
TUDI V MOJEM IMENU,ČESTITKE VSEM KI SO BILI NA ZMAGOVALNEM ODRU,KOT TUDI ORGANIZATORJEM ZA LEPO IZPELJANO TEKMOVANJE.PRIHAJAM NAMREČ IZ PGD VELIKA PIREŠICA NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU SMO IMELI 3 EKIPE KI PA SO DOSEGLE ODLIČNE REZULTATE!
ML.PIONIRJI;3.MESTO
ML.PIONIRKE;4.MESTO
ST.PIONIRKE;4.MESTO
VSE ČESTITKE NAŠIM TEKMOVLCEM, MENTORJEM, NAVIJAČEM ZA TA LEP EKIPNI DOSEŽEK,TAKO SMO DOKAZALI,DA SMO LE DOBRO VADILI IN NE TO KO NEKATIRA DRUŠTVA SO NAM VSPONAŠALA,DA KO SMO BILI ORGANIZATORJI REG.TEKMOVANJA, DA SMO IMELI PREDNOST. DOKAZALI SMO JIM,DA ČE IMAŠ VAJE,VAJE JE TUDI REZULTAT!

NA POMOČ!
MK VELIKA PIREŠICA

Odg: Državno tekmovanje v orientaciji 2009 - Brdo

ObjavaObjavljeno: 14. september 2009, 10:18
Gost
Pozdravljeni!
Tudi sam sem bil sodelujoči na tekmovanju (kot sodnik) in moram pohvaliti organizatorje za zgledno organizacijo tekmovanje. Posebno bi rad pohvalil Frelih Jožeta, katerega ime so pozabili omeniti na zaključku slovestnosti in je res storil veliko v organizacijskem smislu. Bravo Jože.
Rad pa bi se obregnil na delo nekaterih mentorjev, ki so spremljali ekipe ml. pionirjev. Gre pa za preveliko željo le teh mentorjev po čimboljšem teku svojih ekip. Primer: na točko kjer sem sodil je pritekla ekipa mlajših pionirk, katere članici se je videlo da je izmučena do take mere, da se je že jokala. Ne da bi se spočile in v miru opravile z nalogo na točki je mentor od njih zahteval takojšnjo izvedbo naloge. rezultat je bil veliko slabši kot bi bil, če bi tekmovalke lahko zajele sapo. Namreč zakaj gre pri vsem skupaj. Za tek so za porabljeno eno minuto dobili dve točki, medtem ko pa je bila ena sekunda porabljenega časa pri izvedbi naloge vredna eno točko. Sedaj pa prosim dragi mentorji pomislite kaj je boljše. Ali priganjati tekmovalce v teku do onemoglosti ali pa jih pripeljati do točke v takšnem tempu, da nalogo opravijo mirno in brez napak.
Naj povem, da to ni bil osamljen primer ter da je bilo tako zagriženih mentorjev kar nekaj.
Pa brez zamere !
Klemenčič Tomaž

Odg: Državno tekmovanje v orientaciji 2009 - Brdo

ObjavaObjavljeno: 26. november 2009, 21:34
PGDHrušica
Pozdravljeni,

naj najprej pohvalim organizatorje s strani PGD Hrušica toda tekmovanje ima žal negativen prizvok. Na razglasitvi smo bili mladinci PGD Hrušica proglašeni za zmagovalce, veselje je bilo veliko. Čez 3 dni so nam ssicer upravičeno odvzeli 1. mesto (ekipi iz PGDŠmartno pri Litiji so odstranili 10kt) , celo medalje in pokal smo obdržali, prehodni je šel nazaj. Razočaranje je bilo seveda veliko. Upam da se take napake v prihodnje ne bodo dogajale, 2. mesto na razglasitvi bi nam pomenilo uspeh, tako pa smo bili po tem razočarani. Žal

Lp

Odg: Državno tekmovanje v orientaciji 2009 - Brdo

ObjavaObjavljeno: 26. november 2009, 21:40
/
Tokrat je bila vsaj tista prava orientacija in tek na 5000m