Stran 1 od 1

Požar pri Sv.Petru v Begunjah

ObjavaObjavljeno: 29. marec 2005, 13:08
LESCE2
Pred slabo uro je bil naš član priča drvenju nekaj gasilskih vozil v smeri proti Begunjam. No kasneje sem izvedel, da gori pobočje pri SV.Petru. Po prvih informacijah naj bi šlo za travniški požar. Teren je kar precej strm, tako da so imeli gasilci kar nekaj težav z dostopom. No požar je bil kmalu lokaliziran in pa tudi pogašen. Več informacij pa lahko pričakujemo Od Bineta, ki je bedel nad intervencijo. Sodelovali so gasilci iz Begunj, Radovljice ter Hlebc.

ObjavaObjavljeno: 29. marec 2005, 15:41
binep
Na intervenciji bi rekel, da ni bilo nobenih pomebnih posebnosti, klasičen požar v naravnem okolju, s tem, da je bilo malo več težav glede dostopnosti na kraj. Požar je namreč "drvel" v hrib proti svetemu Petru na Begunjami. Zadevo smo lokalizirali in pogasili z dvema društvoma, tri vozila, v glavnem z visokim tlakom, požarnimi metlami in naprtnjačami.

Ostalo brez posebnosti

lp

Bine

ObjavaObjavljeno: 29. marec 2005, 18:45
Šumadinac
binep je napisal:Požar je namreč "drvel" v hrib proti svetemu Petru na Begunjami.
Bine


Predvidevam, da je za tale "drvel" kriv veter,....lahko malo poveš, da se tema ne bo kar tako zaključila?!

ObjavaObjavljeno: 29. marec 2005, 19:32
MarkoSimšič
Šumadinac je napisal: da se tema ne bo kar tako zaključila?!


Že odprtje teme je bilo vprašlijvo. :? Če hočemo, da bo forum pregleden... :roll:

lp =;

ObjavaObjavljeno: 29. marec 2005, 20:24
Marolt
Gorelo je 0,5 ha trava ... Pa dajmo potem na forum brš napisati... Mater fantje saj lepo in prav, da ste ažurni in pridni za pistai objave... Sam takih požravo je v Sloveniji najmanj 10 na dan...
Potem pa imamo objave v okolici postojne je gorel en grm ker je en odložil eno traktorsko prikolico pepela, francelj je zakuril na njivi odpad od trt katere je prejšnji dan obrezal, pa mu je ognej ušel izpod nadzora, nadanje niti posredovanje gasilcev ni bilo potrebno ker je sosed ta čas že na ogenj zlil dva vedra vode......
Mislim, da to res ne sodi v forum.... Ne rečem pa, če se je kaj posebnega zgodilo na intervenciji oziroma, če bi bila zanimiva iz nekega stališča.
Sicer pa mislim, da so to objave za NOVICE!

Pa brez zamere Marolt :evil:

ObjavaObjavljeno: 30. marec 2005, 9:56
Gregor K.
Temo je prestavljena pod Novice. Uporabnike v bodoče prosim, da ne odpirajo novih tem za vsako ceno.