Stran 1 od 2

Kongres. Kaj je novega?

ObjavaObjavljeno: 6. maj 2003, 19:26
Primoz
Zanima me , kaj se kaj dogaja z temle našim kongresom.. :wink: ..kaj je novega, kakšna zanimivost.... :?:

ObjavaObjavljeno: 6. maj 2003, 19:42
Drago
Primož: :lol:

Nič posebej novega, vse teče kot namazano po starih dobrig "glajzih", jutri bomo dorekli še podrobnosti, ki vam jim bom obelodanil takoj ko se vrnem za ta moj PC :twisted:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 7. maj 2003, 12:48
Primoz
Aha, danes je predsedstvo...če se ne motim zadnja seja v tej sestavi....no, da vidimo pol te novice.... :wink:

ObjavaObjavljeno: 7. maj 2003, 18:03
Primoz
Aja...zanima me, kakšni so kaj predlogi za sestavo novih organov....

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 0:12
Drago
Primož: :lol:

Ja to kar tebe zanima, zanima tudi mene :lol: sta oba "mandatarja" zelo skrivnostna :twisted: bomo videli in ( prepričan sem ) tudi preživeli :lol:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 0:27
Drago
Sicer pa ni posebnih novosti, potrjeno je vse kar nam je že znano :lol: razn no, ( Milan bo dobil na kongresu plamenico I. stopnje - čestitam :P ) na čelu parade pa bosta dve muzejski vozili :lol: :lol: gorenjci bi radi pa kar vse iz muzeja pršlepali :lol: :lol:

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 0:45
Jaka
Ja Drago ! Kako to misliš, da bi Gorenjci radi dobili vsa vozila iz muzeja? Doma v garaži imam črpalko iz leta 1833, ki sta jo včasih vlekla dva konja. Gasila je že Zoisove fužine v Stari Fužini (Bohinj). Saj ste od Zoisovih fužin brali v šoli? Bo pa ja pasala v parado.
V petek imamo sestanek predsednikov komisij, potem pa bom lahko objavil vse podrobnosti glede parade in ostalega. Do sedaj nisem hotel, ker so se posamezne stvari še usklajevale in spreminjale. Drugače pa priprave potekajo s polno paro.

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 0:48
Drago
Jaka: :lol: :lol:

Nič nisem narobe mislil :lol: vidim da prihaja PGD Podhom v pravi zgodovimski opravi :twisted: in če boste vsaj približno taki kot na sliki boste prava atrakcija :P sicer pa, ti si šef :twisted:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 0:57
Drago
Samo nekaj pa me moti :oops: ata Drnovšek nam je ( forumovcem ) obljubil, da bo imel več časa za nas, če ga izvolimo za predsednika :evil: mi smo ga volili in izvolili, "guč" bo pa držal Barbika :shock: Ni gužve take kot za ono podpisovanje za vstop v EU ( kaj smo se mu za vraga zamerili :cry: ) :lol:

lp DC

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 1:11
Milan Dubravac
Ja bom moral za pijačo dat čeprav ne štekam teh odlikovanj ker me ne zanimajo. Bo pa veselo. Danes je blo pa mirno. Še Drago se je sprijaznil s stanjem. O stroki je pa bolj malo govora na teh vaših seansah po moje Drago a ne?

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 1:16
Drago
Ja Milan :lol: saj si videl :shock: sem poskušal malo podrezati v operativno organiziranost, pa "mirna Bosna" :x :lol: imaš prav, smo okol "Hacetarjev" več cajta pokurli kot okol vse stroke :lol: pa saj bo boljše ( bi rekel Metod :lol: )

lp DC

ObjavaObjavljeno: 8. maj 2003, 11:43
Primoz
Ma ni kaj, svet se vrti naprej, bi se lahko razumelo po prebranem ( razen pri 'Hacetih' se je malo 'zataknil' ) :twisted:

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2003, 11:55
Mitja Gregorič
Zanima me če je kaj novega glede parade na Bledu.Zanima me udeležba na paradi .In sicer zanime me to koliko bo udeležencev iz posameznega društva v ešalonu.
Slišal sem da naj bi iz vsakega društva šli po 4 gasilci (1 praporščak+3 gasilci) a to drži ?
A je kaj novega tudi okrog vozil?

Hvala za odgovor.

8)
LP Mitja

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2003, 12:00
Mitja Gregorič
Ups.... :oops:

Zgornje vprašanje sodi v drugo rubriko.

:oops:
LP Mitja

ObjavaObjavljeno: 9. maj 2003, 12:03
Primoz
Ne, ne drži. :?

Na regijo gre v ešalon po 180 gasilcev in 4 prapori... :( ..če imate v regiji samo 4 prapore pol bod o bili vsi vključeni, v kolikor pa ne... :cry:

Vsak ešalon regije ima tako regijskega poveljnika, kateri vodi ešalon,pred njim je nosilec table z imenom regije, 4 praporščake kateri korakajo za vodjo ešalona in pred gasilci, teh je 180.....najprej korakajo VGČ, šele nato ostali.....
Koliko gasilcev iz vsakega PGD ja bo po ešalonih pa je stvar debate na nivoju regije.... :!: