Kongres. Kaj je novega?

Vse v zvezi z volitvami in kongresom v letu 2003
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Kongres. Kaj je novega?

Odgovor Napisal/-a Primoz »

Zanima me , kaj se kaj dogaja z temle našim kongresom.. :wink: ..kaj je novega, kakšna zanimivost.... :?:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Primož: :lol:

Nič posebej novega, vse teče kot namazano po starih dobrig "glajzih", jutri bomo dorekli še podrobnosti, ki vam jim bom obelodanil takoj ko se vrnem za ta moj PC :twisted:

lp DC
Uporabniški avatar
Primoz

Aha, danes je predsedstvo...če se ne motim zadnja seja v tej sestavi....no, da vidimo pol te novice.... :wink:
Uporabniški avatar
Primoz

Aja...zanima me, kakšni so kaj predlogi za sestavo novih organov....
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Primož: :lol:

Ja to kar tebe zanima, zanima tudi mene :lol: sta oba "mandatarja" zelo skrivnostna :twisted: bomo videli in ( prepričan sem ) tudi preživeli :lol:

lp DC
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Sicer pa ni posebnih novosti, potrjeno je vse kar nam je že znano :lol: razn no, ( Milan bo dobil na kongresu plamenico I. stopnje - čestitam :P ) na čelu parade pa bosta dve muzejski vozili :lol: :lol: gorenjci bi radi pa kar vse iz muzeja pršlepali :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Jaka
Kraj: Podhom

Odgovor Napisal/-a Jaka »

Ja Drago ! Kako to misliš, da bi Gorenjci radi dobili vsa vozila iz muzeja? Doma v garaži imam črpalko iz leta 1833, ki sta jo včasih vlekla dva konja. Gasila je že Zoisove fužine v Stari Fužini (Bohinj). Saj ste od Zoisovih fužin brali v šoli? Bo pa ja pasala v parado.
V petek imamo sestanek predsednikov komisij, potem pa bom lahko objavil vse podrobnosti glede parade in ostalega. Do sedaj nisem hotel, ker so se posamezne stvari še usklajevale in spreminjale. Drugače pa priprave potekajo s polno paro.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Jaka: :lol: :lol:

Nič nisem narobe mislil :lol: vidim da prihaja PGD Podhom v pravi zgodovimski opravi :twisted: in če boste vsaj približno taki kot na sliki boste prava atrakcija :P sicer pa, ti si šef :twisted:

lp DC
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Samo nekaj pa me moti :oops: ata Drnovšek nam je ( forumovcem ) obljubil, da bo imel več časa za nas, če ga izvolimo za predsednika :evil: mi smo ga volili in izvolili, "guč" bo pa držal Barbika :shock: Ni gužve take kot za ono podpisovanje za vstop v EU ( kaj smo se mu za vraga zamerili :cry: ) :lol:

lp DC
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Ja bom moral za pijačo dat čeprav ne štekam teh odlikovanj ker me ne zanimajo. Bo pa veselo. Danes je blo pa mirno. Še Drago se je sprijaznil s stanjem. O stroki je pa bolj malo govora na teh vaših seansah po moje Drago a ne?
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Ja Milan :lol: saj si videl :shock: sem poskušal malo podrezati v operativno organiziranost, pa "mirna Bosna" :x :lol: imaš prav, smo okol "Hacetarjev" več cajta pokurli kot okol vse stroke :lol: pa saj bo boljše ( bi rekel Metod :lol: )

lp DC
Uporabniški avatar
Primoz

Ma ni kaj, svet se vrti naprej, bi se lahko razumelo po prebranem ( razen pri 'Hacetih' se je malo 'zataknil' ) :twisted:
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Zanima me če je kaj novega glede parade na Bledu.Zanima me udeležba na paradi .In sicer zanime me to koliko bo udeležencev iz posameznega društva v ešalonu.
Slišal sem da naj bi iz vsakega društva šli po 4 gasilci (1 praporščak+3 gasilci) a to drži ?
A je kaj novega tudi okrog vozil?

Hvala za odgovor.

8)
LP Mitja
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Ups.... :oops:

Zgornje vprašanje sodi v drugo rubriko.

:oops:
LP Mitja
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Primoz

Ne, ne drži. :?

Na regijo gre v ešalon po 180 gasilcev in 4 prapori... :( ..če imate v regiji samo 4 prapore pol bod o bili vsi vključeni, v kolikor pa ne... :cry:

Vsak ešalon regije ima tako regijskega poveljnika, kateri vodi ešalon,pred njim je nosilec table z imenom regije, 4 praporščake kateri korakajo za vodjo ešalona in pred gasilci, teh je 180.....najprej korakajo VGČ, šele nato ostali.....
Koliko gasilcev iz vsakega PGD ja bo po ešalonih pa je stvar debate na nivoju regije.... :!:
Zaklenjeno