Tovrstno informacijo oziroma podatek lahko tebi kot tudi ostalim forumovcem potrdim, saj sem ga tudi jaz, verjetno kakor ti (gost), prebral v predvolilnem oziroma predstavitvenem listu, ki so ga prejela PGD v Ljubljani.
Ker tudi sam kandidiram za strokovno in odgovorno funkcijo na GZL me čudi, saj mandat sprejmeš za 5 let ali pa ne, tako piše v pravilih in statutu.
Mogoče kandidat pozna svoje sposobnosti in je ocenil, da pa le ni tako sposoben, da bi lahko (najbolj odgovorno) zvezo vodil celih 5 let.
Tu se poraja vprasanje zakaj sploh vztrajati- kakšni so interesi.
Kako lahko kandidat predstavi in oriše program dela v naslednjih 5 letih?
Kako bomo potem vodili 5 letne in dolgoročne plane, ki bodo začrtani v teh 2 letih.
Mogoče pa ima kandidat kakšno drugo, višjo ali bolj plačano funkcijo na drugem področju ali GZS, pa najbolje, da kandidat sam odgovori na to vprašanje.
To da je ali bo vprašanje prebral pa bodo tako ali tako komarji zrihtal...
Je pa moj bistvo tega pisanja, v kolikor se lahko strinjamo, ali je tak način resnično primeren in če, ali je lahko za vzgled takemu kandidatu za tako resno odgovorno in pomembno vlogo, ki mu pritiče na tem mestu.
Včasih taka odkritost več pove kot pa dejanja, dejanj pa še ni bilo ali pa se motim.
Vsekakor pa kdor koli bo izvoljen bo imel prekleto veliko dela, saj se v preteklih 5 letih, tudi pod vodstvom kandidata, ni opravilo več kot za 30 % nalog, da bi lahko do leta 2009 dostojno rekli zdej smo pa skor tko kot je predpisano z pravili in zakoni pa še za zgled smo lahko drugim, ko se že tako napihujemo okrog uspehov za DDV.
Ja najprej je treba doma popucat oziroma narest.