Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Korektne in nekorektne "začimbe volilne kuhinje&qu

Vse v zvezi z volitvami in kongresom v letu 2003

Objava Blaž » 9. marec 2003, 13:21

Pregovor pravi, če stopiš mačku na rep zacvili. Kako enotno ste zacvilili. spoštovani forumovci, v tem zadnjem primeru, ko vam so nekateri povedali svoje mišljenje in že naklepate maščevanje iz užaljenosti in osebne potrtosti. Vsi skupaj nehajte s takimi resnično niskimi udraci, ki ne vodijo nikamor. To mislim tako za tiste, ki vas so sprovocirali in na tiste, ki ste jim nasedli. Pustimo času čas!
Blaž
 

O "gostih"

Objava Marko Novak » 10. marec 2003, 12:12

Mislim, da ni tako težko izklopiti "goste" iz foruma.

Osebno mislim, da takšni in drugačni gostje le kažejo svoj nivo intelektualnega razmišljanja.Strokovno bi se irazil takole :
Njihova psiha je tako misteriozna da je abstraktno debatirati o simptomih njihove metabolfozne dialektičnosti. Pa brez zamere, forum prenese vse.

LP Marko
Uporabnikova podoba
Marko Novak
moderator
moderator
 
Objave: 1063
Registriran: 4. marec 2003, 22:59
Lokacija: PGD Zagorje - mesto

Objava Gost » 11. marec 2003, 13:35

Ja maček res zacvili, v primeru severne muhe Nanija pa je zamijavkal, zalajal, se oglasil kot bik, pa še teliček se je za njim oglasil!!
Gost
 

Franc Muha

Objava DušanB » 15. marec 2003, 14:02

"V tej Ljubljani je pred časom - kdaj natanko se je vse to dogajalo, tega pač že nihče več ne pomni - živel možakar, Franc Muha po imenu, rojen Ljubljančan, poln tistih odlik, pa tudi slabosti ki so jim bili podvrženi Ljubljančanje. Da bi jih naštevali, se skorajda ne splača, zakaj potem bi za zgodbo morda sploh ne ostalo časa, zatorej naj si bralci sami zamislijo, kakšni bi bili, ko bi živeli v takšnem mestu. Skratka, delal je, kar je bilo treba - hodil v službo, na seje, glasovanja in manifestacije, plačeval članarine in kazni, redno bral časopisje in kar mu je ostalo prostega časa, ga je zapravljal, kakor je vedel in znal, pri tem pa je bil vselej zadovoljen tako s sabo kot s svojim življenjem. Imel je nekaj prijateljev in z njimi se je zvečer, kadar si ni našel kake družice, rad dobival pri kozarčku; ...."
(Povzeto iz knjige "Čas - avtor Branko Gradišnik", objavljeno v članku "Povest o Ljubljani", ŽIT 1/1977)

:oops: Kako hito oblatimo dobro tuje ime, da zadostimo svojo potrebo! :oops:

Z globokim spoštovanjem, do vseh gasilk in gasilcev, ki jim je vodilo življenja poštenost in humanost, tujek pa sovraštvo, blatenje in povzpetnost na račun drugih!

Dušan Bosnar
Uporabnikova podoba
DušanB
 
Objave: 125
Registriran: 12. marec 2003, 17:58
Lokacija: LJUBLJANA

Objava Gost » 1. april 2003, 11:33

Kako lahko kandidat pred volitvami že pove, da bo na funkciji samo polovico mandata :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Sploh če kandidira za tako pomembno funkcijo kot je predsednik GZL.

l.p.
Gost
 

KANDIDAT ZA 1/2

Objava tom-tom » 5. april 2003, 22:43

Tovrstno informacijo oziroma podatek lahko tebi kot tudi ostalim forumovcem potrdim, saj sem ga tudi jaz, verjetno kakor ti (gost), prebral v predvolilnem oziroma predstavitvenem listu, ki so ga prejela PGD v Ljubljani.

Ker tudi sam kandidiram za strokovno in odgovorno funkcijo na GZL me čudi, saj mandat sprejmeš za 5 let ali pa ne, tako piše v pravilih in statutu.

Mogoče kandidat pozna svoje sposobnosti in je ocenil, da pa le ni tako sposoben, da bi lahko (najbolj odgovorno) zvezo vodil celih 5 let.

Tu se poraja vprasanje zakaj sploh vztrajati- kakšni so interesi.

Kako lahko kandidat predstavi in oriše program dela v naslednjih 5 letih?

Kako bomo potem vodili 5 letne in dolgoročne plane, ki bodo začrtani v teh 2 letih.

Mogoče pa ima kandidat kakšno drugo, višjo ali bolj plačano funkcijo na drugem področju ali GZS, pa najbolje, da kandidat sam odgovori na to vprašanje.

To da je ali bo vprašanje prebral pa bodo tako ali tako komarji zrihtal...

Je pa moj bistvo tega pisanja, v kolikor se lahko strinjamo, ali je tak način resnično primeren in če, ali je lahko za vzgled takemu kandidatu za tako resno odgovorno in pomembno vlogo, ki mu pritiče na tem mestu.

Včasih taka odkritost več pove kot pa dejanja, dejanj pa še ni bilo ali pa se motim.

Vsekakor pa kdor koli bo izvoljen bo imel prekleto veliko dela, saj se v preteklih 5 letih, tudi pod vodstvom kandidata, ni opravilo več kot za 30 % nalog, da bi lahko do leta 2009 dostojno rekli zdej smo pa skor tko kot je predpisano z pravili in zakoni pa še za zgled smo lahko drugim, ko se že tako napihujemo okrog uspehov za DDV.

Ja najprej je treba doma popucat oziroma narest.

:twisted:
tom-tom ® je pridn fant sam kej k delat neče, je enkrt reku en zidar
Uporabnikova podoba
tom-tom
 
Objave: 271
Registriran: 8. avgust 2002, 16:50

polovični mandat

Objava gost » 7. april 2003, 0:03

V Ljubljani imate kandidata za predsednika za dve leti. Upam, da imate tudi kandidata za celoten mandat, saj se bodo tako društva lažje odločila za predsednika, ki bo njihov predsednik vseh 5 let.
Verjamem, da si to zasluži vsaka gasilska zveza, pa tudi Ljubljanska. :evil:
gost
 

Objava Peter » 19. april 2003, 3:17

No pa pogrejmo spet tole kuhinjo.

Tisti, ki ste danes prebirali novo številko Gasilca, ste si lahko prebrali odgovor na pisanje g. Severja, ki ga je objavil predsednik GZ Kranjska Gora Alojz Mertelj. Vse lepo in prav, če se na koncu ne bi skoraj opravičil za svoje pisanje. :roll:

Pravim, pravim, obrambni minister ima gotovo čin maršala.
Uporabnikova podoba
Peter
Upravnik
Upravnik
 
Objave: 4860
Registriran: 5. julij 2002, 23:40
Lokacija: Breznica
GE: Zabreznica

Objava Drago » 20. april 2003, 13:15

Ne vem, če moja sledeča debata ravno spada v "kuhinjo" vendar še nikjer nismo povedali in argumentirali, kaj pravzaprav v tej naši gasileriji ne štima in ( konec koncev ) kaj je pa bilo v redu. Če si pogledamo vizije naših predsedniških kandidatov, je še marsikaj za postoriti. Celo več, zdi se kot da smo po 135 letih zopet na začetku. Eden izmed mojih kolegov v P GZS pa je dejal: "GZS je kot Titanik, potrebuje ogromno časa in prostora, da se prične obračat." :twisted: Samo upamo lahko, da ne bomo doživeli usodo omenjene nesrečne ladje :evil:

lp DC
Uporabnikova podoba
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
 
Objave: 5141
Registriran: 28. avgust 2002, 20:06
Lokacija: Lukavci

titanik

Objava Oskar » 20. april 2003, 15:53

Drago!
Primerjava z Titanikom je pa res posrečena da bolj ne bi mogla biti. Ob tem se mi poraja misel , ali nima ta ladija že predolgo istega kapitana, ki ni vgradil dovolj močnih motorjev ki bi hitreje obračali ladijo ??? :twisted: :D
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Uporabnikova podoba
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
 
Objave: 8401
Registriran: 8. november 2002, 20:59
Lokacija: Malečnik

Nazaj

Nazaj na Volitve in kongres 2003

Kdo je prisoten

Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

cron