SMS ALERT PRO

Včasih življensko pomemben del gasilske opreme.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Gasilec75

SMS ALERT PRO

Odgovor Napisal/-a Gasilec75 »

Zanima me, ali kdo uporablja tole "SMS ALERT PRO" napravo za pošiljanje sporočil (http://www.programkom.net/sms_alert_pro.html)?
A lahko napiše kakšno informacijo glede delovanja in zanesljivosti iz prve roke. Piše celo, da je zamik pri pošiljanju SMS-ja samo 1,5s - zelo hitro, če je temu res tako. Če kdo pozna na kakšnem principu naprava deluje, bi bila tudi kakšna informacija dobrodošla. Namreč, kolikor vidim po forumu, večina uporablja intervencije.net....

LP
badzo

Odg: SMS ALERT PRO

Odgovor Napisal/-a badzo »

Gasilec75 napisal/-a:Zanima me, ali kdo uporablja tole "SMS ALERT PRO" napravo za pošiljanje sporočil (http://www.programkom.net/sms_alert_pro.html)?
A lahko napiše kakšno informacijo glede delovanja in zanesljivosti iz prve roke.
tudi mene zanima, če kdo uporablja in kakšne so izkušnje?
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

Kdo vam pa financira pozive preko SMS-jev? In koliko stane ta naročnina?
Če je v društvu kriza pa ni vrag, da si vsak ne kupi pozivnik. Poziv iz ReCO-ja je brezplačen. Ali se motim?
Pa, da zdaj berem to matematiko...?!
robit

Odgovor Napisal/-a robit »

polo98 napisal/-a:Kdo vam pa financira pozive preko SMS-jev? In koliko stane ta naročnina?
Če je v društvu kriza pa ni vrag, da si vsak ne kupi pozivnik. Poziv iz ReCO-ja je brezplačen. Ali se motim?
Pa, da zdaj berem to matematiko...?!
Cenik pošiljanja sms-ov:
https://www.intervencije.net/Documents/ ... ec2010.pdf

cenejši pozivnik na katerem se hitro pojavljajo težave z displayom, tipkami, anteno in še kaj (teke deli tudi država ker so na razpisu najbolj ugodni) stene približno 150€ malo bolj trpežen pozivnik pa cca 300€.
Pri nas stroške sms-ov krije društvo
Pošiljanje iz re-co je zastonj preko pozivnikov
kmhslo

Odgovor Napisal/-a kmhslo »

badzo napisal/-a:
Gasilec75 napisal/-a:Zanima me, ali kdo uporablja tole "SMS ALERT PRO" napravo za pošiljanje sporočil (http://www.programkom.net/sms_alert_pro.html)?
A lahko napiše kakšno informacijo glede delovanja in zanesljivosti iz prve roke.
tudi mene zanima, če kdo uporablja in kakšne so izkušnje?
MI ga uporabljamo že par let ... načeloma deluje BP. je pa problem, če se aktivira več ljudi ker pride do velikih zakasnitev ...
Imaš možnosti 9 skupin od katerih ima še vsaka 9 podskupin. Začeten nakup je malo dražji potem pa plačaš najcenejšo naročnino na mesec za smsje. in to je to kar se tiče stroška ...

polo98 al pa če ne bi bil zmeraj tako pameten... pozivnik redkokdo nosi stalno s sabo ... telefon pa ... poleg tega pa imeti 30 + pozivnikov tudi ni majhen strošek. zato dodatno alarmiranje priporočam
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

@kmhslo, če ne nosiš/nosite pozivnika s seboj je vaš problem. A tisto kalanco od teh pametnih telefonov pa lahko? Pa enkrat ti pade pa ode ekran...
Se umikam iz pametne teme.
L.p
badzo

Odgovor Napisal/-a badzo »

kmhslo napisal/-a:MI ga uporabljamo že par let ... načeloma deluje BP. je pa problem, če se aktivira več ljudi ker pride do velikih zakasnitev ...
Imaš možnosti 9 skupin od katerih ima še vsaka 9 podskupin. Začeten nakup je malo dražji potem pa plačaš najcenejšo naročnino na mesec za smsje. in to je to kar se tiče stroška ...

polo98 al pa če ne bi bil zmeraj tako pameten... pozivnik redkokdo nosi stalno s sabo ... telefon pa ... poleg tega pa imeti 30 + pozivnikov tudi ni majhen strošek. zato dodatno alarmiranje priporočam
hvala za primeren odgovor :wink:
Odgovori