Moderator: Mitja Gregorič
krokar je napisal:Kolega jaz se s tabo tu ne bom prerekal, ko boš hodil kaj tu naokoli v Posočje se mi javi potem se bova v živo srečala, da ti tudi dokažem in pokažem, ker ti praviš da se spoznaš, jaz sem preko 20 let radioamater, sem dal skoz preko 20 vrst radijskih postaj skoz od profesionalnih do amaterskih vem malo preveč o tem katera ja kaj in koliko vredna za naše delo, tako daj te prosim ne bluzi.Kar sem napisal vem in sem prebral dobro in tudi vem na čem je v stvari tako da ne mi solit pameti, ne misli imam tudi Motorolo DP 3600 in Hytera 1Xp, tako da jo prinesi s sabo tudi tvojo in probava, OK pa brez zamere lp
hojti je napisal:Jest se pa s krokarjem popolnoma strinjam, kar je povedal je res
janči je napisal:"Vem pa, da kitajčki niso primerni za težje pogoje pri gasilskem delu" je zapisal gubina, ej ti moj pametnjakovič, se vidi da si prisesan samo na državne jasli. Osebno uporabljamo Wouxsune za delo v gasilstvu(na simplex da ne bo pomote) in zaenkrat delajo in imajo boljši domet kot Motorole katere smo dobili, tako da ne govori da niso primerne, dale so poplave,ogenj in dež skoz pa še vedno delajo ko urca. Kar pa se tiče o ceni postaj in dodatne opreme, da sploh ne govorimo. Za eno Motorolo dobim 5 wouxsunov z opremo prav, komuniciral bom pa isto kot s Motorolo oziroma še boljše.
janči je napisal:Kitajske in to vredu postaje pa so Wouxsun KG-UVD6D in KG-UVD1
janči je napisal:gubina ti pa se še naprej prisesaj na drzavne jasli ker očitno drugega ne znaš
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 16 gostov