FireAlert aplikacija
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
FireAlert aplikacija
pozna kdo omenjeno aplikacijo za telefone z namescenim androidom?? https://play.google.com/store/apps/deta ... .firealert ... zdi se zanimivo, sam pojma nimam kako stvar deluje
Re: FireAlert aplikacija
Pozdravljen
Sam uporabljam to aplikacijo. Pravilno moraš vnesti podatke v nastavitvah. Sam imam nastavljeno tako:
Trigger Texrt: +38631XXXxxx (telefonska številka iz katere dobivaš SMS sporočila)
Search: Sender
Ostale nastavitve so pa pač po želji uporabinka. Upam da sem ti pomagal, če pa še kaj potrebuješ me kontaktiraj ana ZS ali mail pa ti razložim.
Lp Miha
Sam uporabljam to aplikacijo. Pravilno moraš vnesti podatke v nastavitvah. Sam imam nastavljeno tako:
Trigger Texrt: +38631XXXxxx (telefonska številka iz katere dobivaš SMS sporočila)
Search: Sender
Ostale nastavitve so pa pač po želji uporabinka. Upam da sem ti pomagal, če pa še kaj potrebuješ me kontaktiraj ana ZS ali mail pa ti razložim.
Lp Miha
Odg: FireAlert aplikacija
Tudi jaz jo imam in vsi v naši enoti, ki imamo "pametne" telefone. Aplikacija je čisto preprosta, ampak zelo funkcionalna in kar je, najpomembnejše, deluje! Preverjeno. Je pa res, da si jo moreš pametno skonfigurirat.
PGD Hoče - since 1888
http://www.gasilci-hoce.si/
http://www.gasilci-hoce.si/
Tudi jaz jo imam. Aplikacija deluje 100% še nikoli ni zatajila. Najbolj mi je všeč to da zvoni tudi če imaš telefon potihom.Pa še to, ko dobim SMS se mi takoj prižge zaslon in izpiše se spororčilo. Ni potrebno tipkati in odpirati menije da bi prebral SMS. To je zelo uporabna funkcionalnost, bil sem s kolegom, ki je dobil SMS približno 20 sekund prej vendar ni imel te aplikacije in je moral ročno odpreti SMS. Na koncu sem jaz prej prebral SMS kot on.
Res priporočam to aplikacijo. Baje bo v novi verziji celo že znala SMS tudi prebrati naglas.
Res priporočam to aplikacijo. Baje bo v novi verziji celo že znala SMS tudi prebrati naglas.
-
- GE: Radovljica
- Kontakt:
Še en navdušen uporabnik tukaj.
Lucky kaj ne znaš nastavit?
Kaj je meni všeč: Deluje zanesljivo. poljubna melodija npr pravi pozivnik. Se izpiše cež ekran in piska toliko časa dokler ne pritisneš ok ali do določenega časa; jaz imam nastavljeno na 3 minute.
Ni mi pa všeč: Majhne črke. Nima možnosti pridem/ ne pridem (govorim za SMS sistem obveščanja intervencije.net)
Kaj je meni všeč: Deluje zanesljivo. poljubna melodija npr pravi pozivnik. Se izpiše cež ekran in piska toliko časa dokler ne pritisneš ok ali do določenega časa; jaz imam nastavljeno na 3 minute.
Ni mi pa všeč: Majhne črke. Nima možnosti pridem/ ne pridem (govorim za SMS sistem obveščanja intervencije.net)
me zanima, kdo naj bi tvoj pridem/ne pridem bral??? če prideš pač prideš če ne pač ne.Radovljica27 napisal/-a:Še en navdušen uporabnik tukaj.
di-du-di-du
Aplikacija Intervencije.net naj bi to omogočala, vendar imam tudi jaz pomisleke a kdo to sploh bere oziroma kontrolira ....gubina napisal/-a:me zanima, kdo naj bi tvoj pridem/ne pridem bral??? če prideš pač prideš če ne pač ne.Radovljica27 napisal/-a:Še en navdušen uporabnik tukaj.
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
http://www.pgd-mozirje.si
- Peter
- Upravnik
- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Nekateri to uporabljamo tako za intervencije kot tudi npr. za testiranje pozivnikov. Seveda je pa še več možnosti uporabe npr. potrjevanje prisotnosti na sestankih, vajah itd.
Nova verzija FireAlert 2.0, ki je sicer že nekaj časa v pripravi, naj bi imela tudi možnost potrjevanja poziva.
Nova verzija FireAlert 2.0, ki je sicer že nekaj časa v pripravi, naj bi imela tudi možnost potrjevanja poziva.
Odg: Re: FireAlert aplikacija
in kakšna je korist potrjevanja poziva? meni je potrditev poziva posadka v garaži in ne nekje na nekih aplikacijah!Peter napisal/-a:Nekateri to uporabljamo tako za intervencije kot tudi npr. za testiranje pozivnikov. Seveda je pa še več možnosti uporabe npr. potrjevanje prisotnosti na sestankih, vajah itd.
di-du-di-du
- Peter
- Upravnik
- Kontakt:
Recimo počakaš, če je še kdo na poti.
počaka ga GVM.Peter napisal/-a:Recimo počakaš, če je še kdo na poti.
di-du-di-du
- Peter
- Upravnik
- Kontakt:
Pri nas sicer GV-1, ampak ja, to je že ena prednost.
Radovljica27 napisal/-a:Še en navdušen uporabnik tukaj.
ne ne sm ze nastimal, je vse uredu
Včeraj namestil aplikacijo, po prvih videnjih in testih ki sem jih opravil je to zelo dobra aplikacija. Super je res ker se ti tudi če imaš telefon zaklenjen in potiho se ti sporočilo ravno tako prikaže.
-
- GE: Radovljica
- Kontakt:
In čakaš in čakaš da vsi pridejo v garažo. Ker ti je vsaka minuta važna pač izvoziš s tistimi ki jih imaš v garaži namesto, da pogledaš na ekran ta ima C kategorijo ta bo peljal GVC in 4 uporabnike IDA, ki so se tudi javili da pridejo. Pa recimo še 3 bolničarji te bom dal v GVM-1 z ostalimi...Imaš eno skrb manj.gubina napisal/-a:in kakšna je korist potrjevanja poziva? meni je potrditev poziva posadka v garaži in ne nekje na nekih aplikacijah!Peter napisal/-a:Nekateri to uporabljamo tako za intervencije kot tudi npr. za testiranje pozivnikov. Seveda je pa še več možnosti uporabe npr. potrjevanje prisotnosti na sestankih, vajah itd.
Pa še veliko možnosti je npr kdo vse bo prišel na vajo, za dežurstva.