Rafter je napisal:Bogati gasilec?![]()
![]()
Bil je .... a ni več.

Moderator: Peter
martin je napisal:Ker smoravno pri št. članov imam predlog.
Ko sem malo brskal po seznamu članov, sem videl, da je okoli 600 članov samo prijavljenih in brez ene same objave.
Predlagam, da malo podebatiramo o tem in naredimo kriterij, koliko časa traja članstvo na forumu "brez objav"!
Lp ,martin
Ih4n3c je napisal:Napisal sem bore malo objav, vendar forum berem skoraj vsak dan ker me marsikaj zanima, s tem pa se tut dost naučim.
Rafter je napisal: ... A jaz osebno ne vidim razloga, da bi jih brisali. Nič ne jejo, nič ne pijejo in nič dela in stroškov nimamo z njimi ...
PIPIKA13 je napisal:Rafter! Forum je internetna stran na kateri gasilci debatirami in izražamo svoje mnenje. Če se ti počutiš bolj gasilec od nas Ptujčanov pa okej Rafter naj bo naj gasilec. Če smatrate, da smetimo to spletišče povejte pa se bomo odstranli. Sem prebral kar nekaj tvojih objav in se čisto nič ne razlikujejo od naših Ptujskih.
Glede gesla pa je tako, da si ga izbira vsak sam in tukaj še nisem zasledil, da bi bili dani pogoji kakšno pa to naj bo.
Pa, da nebom več smetil foruma in šel Rafterju na živce lep pozdrav!
Oskar je napisal:...ampak vse res ni moč metati v en koš, tako da je Rafter res uporabil nerodni izraz.
... Kar se pa tiče Martina, pa kapo dol , njegove objave so res tehtne in rad jih prebiram.
Franci je napisal:Res mi je čudno kako tile nenavadni uporbniki s svojo vsebino letijo direktno v Izobraževanje ...
Nazaj na O forumu in spletišču Gasilci.org
Trenutno aktivni uporabniki: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov