Stran 1 od 1

Zaklepanje

ObjavaObjavljeno: 8. februar 2003, 3:52
Slipi
Ne vtikam se rad v zadeve, ki me ne brigajo, zato tudi ne pišem kar počez po forumu.
Ampak, da nekdo napiše sestavek, tega objavi in že takoj prosi upravnika, da ga zaklene, da ja ne bi drugi razpravljali o temi (zakaj pol sploh je FORUM), upravnik pa po ključ in klik - fertik, pa vse skupaj izgleda zlo čudno.

Zakaj pol nekateri sploh pišejo, če ne prenesjo replike, ali že vnaprej vedo, da je tema "žgečkljiva". Upam, da se ne obnašate tko v gasilstvu, drgač bi blo čudno, če bi se sploh še pogovarjali med seboj.

Torej, mislim, da je forum za gasilce s kulturnim obnašanjem (tudi drugi) in debatiranjem na kvalitetni ravni, včasih malce bolj vroči, včasih bolj umirjeni, ampak, če se kdo boji, da se razvije ravs, pol naj se raj prej udari po prstih, ali pa izklopi računalnik, kot pa - jaz sem napisal, ne prenesem pa, da bi mi kdo ugovarjal ali kaj dodajal.

Čudno, čudno!! Upam, da šoferji nimajo zaklenjenih avtov in imajo le oni ključ, pa da hišnik ne zaklene garažnih vrat, ko gasilci drvijo proti domu?

Obešanka(KIJUČAVNICA)

ObjavaObjavljeno: 8. februar 2003, 11:31
Primož
Slipi te podperam!Res da je treba mal vedit kaj čvekas.Sam če ti pa zaklene ko kaj preveč rečeš(pokritiziraš)je pa kuj hudič :twisted: :evil:
Tud kritika je včasih dobra :idea:

ObjavaObjavljeno: 8. februar 2003, 19:50
Peter
Slipi, do sedaj se je vedno izkazalo, da se odgovori na objave PARAMEDICA razvijejo v nekoristno obtoževanje in obujanje stvari, ki so bile že (pre)večkrat razložene.

Teme, ki so bile zaklenjene so večinoma zašle iz smeri. Nekaj pa je bilo tudi takih, kjer je medsebojno obtoževanje prešlo mero dobrega okusa.

Kritika je vedno dobra, zato kar veselo kritizirajte, čeprav upravnika, ki pa je, ne boste verjeli, samo navaden človek, ki ni odporen na napake.

ObjavaObjavljeno: 9. februar 2003, 13:55
PARAMEDIC
Slipi zdravo.

Kot je povedal že upravnik, naše teme rade skrenejo iz svoje smeri, ker pa si želimo, da bi vse intervencijsko reševalne službe delovale homogeno, se izogibamo sporom. Zato sem v tej temi predlagal takojšnje zaklepanje, saj sem želel le opozoriti na problematiko, nato pa sem objavil objektivno še stališče udeleženega. S tem je bilo po mojem v tej temi povedano vse, izmenjava stališč in mnenj pa še vedno poteka na odprtih temah first responder in paramedic, pa še kje.
Naš namen je dvigniti raven prve pomoči, operativno uvesti tovrstno reševanje v gasilstvo kot podpora NMP in ne kot konkurenco. Ker pa je zadeva še zelo nova, so pač različna mnenja.

Lep pozdrav v Kranj.