Domov Novice Povezave Mali oglasi Galerija

Forum Gasilci.org - Registracija

Z dostopom do “Forum Gasilci.org” (v nadaljnem besedilu “mi”, “nas”, “našega”, “Forum Gasilci.org”, “http://www.gasilci.org/forum”), se pravno zavezujete z naslednjimi pogoji. Če se ne želite pravno zavezati z vsemi naslednjimi pogoji, vas prosimo, da ne dostopate in/ali uporabljate “Forum Gasilci.org”. Pogoji se lahko kadarkoli spremenijo in mi vas bomo o tem po svojih močeh obvestili, kljub temu pa ste dolžni te pogoje pri nadaljnji uporabi “Forum Gasilci.org” redno pregledovati. Ko bodo pogoji posodobljeni in/ali spremenjeni, se strinjate, da boste pravno zavezali tem pogojem uporabe.

Naš forum teče na phpBB (v nadaljnem besedilu “oni”, “njih”, “njihovega”, “phpBB program”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”), ki je programska rešitev za spletno razpravljanje in je izdana pod “General Public License” (spodaj navedeni “GPL”) in se jo lahko prenese z www.phpbb.com. phpBB program samo ponuja rešitev za spletno razpravljanje, ni pa odgovoren za tisto, kar kot dovoljeno vsebino dovoljujemo in/ali ne dovoljujemo mi in/ali z njo upravljamo. Za nadaljne podatke o phpBB obiščite: http://www.phpbb.com/.

Strinjate se, da ne boste objavljali neprimernih, nespodobnih, prostaških, žaljivih, sovražnih, grozilnih, spolno usmerjenih ali kakršnihkoli ostalih vsebin, ki so v nasprotju z veljavnimi zakoni v vaši državi, državo kjer gostuje “Forum Gasilci.org” ali z Mednarodnimi zakoni. V nasprotnem primeru boste lahko takoj in za vedno izobčeni. Obveščen bo tudi vaš ponudnik storitev, če bomo menili, da je to potrebno. Zaradi uveljavljanja teh pogojev, so zabeležene vse IP številke objav. Strinjate se, da ima “Forum Gasilci.org” pravico kadarkoli odstraniti, urediti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se to zdi ustrezno. Kot uporabnik se strinjate, da bo katerikoli podatek, ki ga boste vpisali, shranjen v podatkovni bazi. Kljub temu, da ti podatki brez vašega soglasja ne bodo na voljo tretji strani niti “Forum Gasilci.org” niti phpBB ne moreta biti odogvorna za poskuse vdorov, ki lahko privedejo do zlorabe podatkov.